Aleris-Hamlet Ringsted

  • Velkommen til Aleris-Hamlet Ringsted

    Her tilbyder nogle af landets bedste specialister uderedning og behandlinger i trygge rammer. 

  • Hvis du har ventetid i det offentlige

    Hvor længe vil du vente?

    Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Klik her for at læse om dine rettigheder.

Aleris-Hamlet Ringsted sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital placeret i Selandia Park, Ringsted. Ingen ventetid.

Den bedste behandling uden ventetid

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. 

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Du står derfor altid i midten, hvor en række af vores specialister byder ind med hver deres faglige ekspertise. Samles disse ekspertiser, tilbyder vi dig en kompetent og hurtig behandling.

Hospitalets faciliteter

Aleris-Hamlet Ringsted råder over 5.000 m2 nyrenoverede bygninger som blev moderniseret i 2013.

Til forundersøgelser og kontroller råder vi over 45 konsultationslokaler til både medicinske og kirurgiske patienter.

Højteknologiske operationsstuer

Aleris-Hamlet Hospitaler Ringsted råder over 3 højteknologiske operationsstuer med tilhørende moderne faciliteter.

Behagelige venteområder

Hospitalet råder over et stort åbent ventemiljø med planter og springvand i den lækre kantine. I forbindelse med de enkelte behandlingsområder kan patienter og pårørende også få information, læse tidsskrifter og dagens avis før undersøgelse og behandling. Patienter og gæster kan nyde gratis kolde og varme drikke fra kaffeautomaterne i hospitalets venteområder ved ambulatoriet og i Atriumgården.

Tværfagligt samarbejde

Hos Aleris-Hamlet i Ringsted har vi et tæt tværfagligt samarbejde med Kiropraktorerne Ringsted. Kiropraktorerne Ringsted er en selvstændig virksomhed med lokaler på Aleris-Hamlet Ringsted, hvor kiropraktorerne er en integreret del af dagligdagen på stedet. Kiropraktorerne har dagligt tæt kontakt til Aleris-Hamlets speciallæger i bl.a. reumatologi og ortopædkirurgi, samt til den erfarne stab af fysioterapeuter. Kiropraktorerne samarbejder direkte med områdets praktiserende læger, og der tages kontakt til lægen, ved behov for andre undersøgelser, end de der kan tilbydes på klinikken.

Kig indenfor i Ringsted

Til toppen af siden