Aleris-Hamlet Aalborg

Aleris-Hamlet Aalborg

Aleris-Hamlet Aalborg sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital i den tidligere handelsskole.

Bygningen er gennemrenoveret og fremstår nu som et moderne og indbydende hospital. Med de lyse og venlige omgivelser har vi gjort alt for, at du skal føle dig velkommen og godt tilpas.

Den bedste behandling uden ventetid

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. Læs mere om Aleris-Hamlet Hospitaler.

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. Så behøver du kun fortælle din historie én gang!

Lyse og venlige sengestuer

Vi har 10 sengepladser på indbydende enestuer, hvor du finder både badeværelse, TV samt mulighed for opkobling til netværk fra din bærbare computer e.l.. Overnatning for pårørende kan tilkøbes, hvis der er ledige sengepladser.

Moderne operationsafsnit

Aleris-Hamlet i Aalborg har 2 moderne operationsstuer, hvor vores erfarne sygeplejersker og læger hvert år hjælper mere end 1.500 patienter til en bedre livskvalitet. 

Kontakt mig

Eller ring til os på +45 3637 2750

Til toppen af siden