Aleris-Hamlet Aarhus - Tueager

 • Praktisk info

  Velkommen til Aleris-Hamlet Tueager

  Dit plastikkirurgiske hospital i Aarhus. Få praktisk info her

 • Hvis du har ventetid i det offentlige

  Hvor længe vil du vente?

  Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Klik her for at læse om dine rettigheder.

 • Undgå lange ventetider

  Det handler om dig og dine behov

  Effektive forløb og ingen ventetid

 • Vi sætter dig i fokus

  Du har kontakt til den samme speciallæge fra første undersøgelse til sidste kontrol

Aleris-Hamlet Hospitaler på Tueager er et specialiseret center inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger . Vi sætter dig i centrum, når du besøger os.

På Tueager i Aarhus har Aleris-Hamlet Hosptialer samlet et stærkt team af specialister i Jyllands største center for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger.

Det er beliggende i fredelige omgivelser i tæt relation til Skejby Sygehus og kun få kilometer fra moderhospitalet på Brendstrupgårdsvej, hvor erfarne speciallæger tilbyder behandling inden for mere end 30 andre behandlingsområder.

Du er i centrum

Konceptet er tryghed og sikkerhed fra start til slut. Med vores erfarne specialister giver vi dig et effektivt og trygt forløb uden ventetid og med kvalitet og service i højsæde.

Vi har døgnvagt, hvilket betyder, at du som patient kan komme i kontakt med os døgnet rundt - også i weekend og på helligdage.

Moderne plastikkirurgisk hospital

Aleris-Hamlet Aarhus Tueager er indrettet overskueligt og venligt med 10 sengepladser fordelt på 4 lyse stuer. Disse er forsynet med det nyeste udstyr til opvågningsfasen. Ophold på enestue kan arrangeres til merpris.

Vi råder over 3 topmoderne, venligt indrettede og lyse operationsstuer. Uanset hvilken behandling du ønsker, vil du hele tiden være i trygge hænder. 

Kig indenfor på Tueager

Kontakt mig

Eller ring til os på +45 3637 2500

Til toppen af siden