Aleris-Hamlet Aarhus

  • Praktisk info

    Velkommen til Aleris-Hamlet Aarhus

    Her tilbyder nogle af landets bedste specialister uderedning og behandlinger i trygge rammer. Få praktisk info her

  • Hvis du har ventetid i det offentlige

    Hvor længe vil du vente?

    Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Klik her for at læse om dine rettigheder.

Aleris-Hamlet Aarhus sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital placeret i Science Center Skejby.

Stemningsfyldt atmosfære

Science Center Skejby er opbygget omkring et flot arkitektonisk 18 meter højt atriummiljø, som strækker sig i bygningens fulde højde og længde. Den flotte arkitektur udgør en fantastisk ramme for Aarhus' største privathospital.

Den bedste behandling uden ventetid

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. Læs mere om Aleris-Hamlet Hospitaler.

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. Så behøver du kun fortælle din historie én gang!

Lyse og venlige sengestuer

Vi har 24 sengepladser på indbydende stuer, hvor du finder både badeværelse, TV samt mulighed for opkobling til netværk fra din bærbare computer e.l.. Overnatning for pårørende kan tilkøbes, hvis der er ledige sengepladser.

Moderne operationsafsnit

Aleris-Hamlet i Aarhus har 2 moderne operationsstuer, hvor vores erfarne sygeplejersker og læger hvert år hjælper mere end 3.000 patienter til en bedre livskvalitet. 

Kig indenfor i Aarhus

Kontakt mig

Eller ring til os på +45 3637 2500

Til toppen af siden