Aleris-Hamlet Herning

  • Praktisk info

    Velkommen til Aleris-Hamlet Herning

    Her tilbyder nogle af landets bedste specialister uderedning og behandlinger i trygge rammer. Få praktisk info her

  • Hvis du har ventetid i det offentlige

    Hvor længe vil du vente?

    Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Klik her for at læse om dine rettigheder.

Aleris-Hamlet Herning sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital i Birk ved Herning.

Med de mange glasfacader og den flotte arkitektur fremstår Aleris-Hamlet Herning lyst, venligt og i harmoni med den åbne natur, som omgiver hospitalet. Der er kælet for indretningen, så vores patienter kan føle sig godt tilpas under deres ophold.

Den bedste behandling uden ventetid

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. Læs mere om Aleris-Hamlet Hospitaler.

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. Så behøver du kun fortælle din historie én gang!

Lyse og venlige sengestuer

Vi har 8 sengepladser på indbydende enestuer, hvor du finder både badeværelse, TV samt mulighed for opkobling til netværk fra din bærbare computer e.l.. Overnatning for pårørende kan tilkøbes, hvis der er ledige sengepladser.

Moderne operationsafsnit

Aleris-Hamlet i Herning har 2 moderne operationsstuer, hvor vores erfarne sygeplejersker og læger hvert år hjælper mere end 2.000 patienter til en bedre livskvalitet. 

Kig indenfor i Herning

Til toppen af siden