Aleris-Hamlet København

Aleris-Hamlet København

Aleris-Hamlet København sætter dig i centrum, når du besøger vores moderne hospital i den gamle TV-by i Søborg.

Hospitalet består af 6 sammenhængende kuber, der er totalrenoveret og indrettet optimalt til hospitalsdrift. Mellem bygninger er der små stemningsfyldte gårdspladser, der er populære på en dejlig sommerdag.

Den bedste behandling uden ventetid

Aleris-Hamlet Hospitaler er Danmarks eneste landsdækkende privathospital. Med de bedste specialister inden for mere end 30 behandlingsområder sikrer vi dig et personligt og trygt forløb med kvaliteten i højsæde. Læs mere om Aleris-Hamlet Hospitaler.

Du er i centrum

Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. Så behøver du kun fortælle din historie én gang!

Indbydende sengestuer

Vi har 36 sengepladser på indbydende 2-sengsstuer, der er udstyret med badeværelse, TV samt mulighed for opkobling til netværk fra din bærbare computer e.l.. Enestue kan kun tilbydes, hvis kapaciteten tillader det.

Moderne operationsafsnit

Aleris-Hamlet i København har 7 moderne operationsstuer, hvor mere end 8.000 patienter hvert år hjælpes til en bedre livskvalitet. 

Kig indenfor i Aleris-Hamlet København

Til toppen af siden