Aleris-Hamlet Parken - København

  • Praktisk info

    Velkommen til Aleris-Hamlet Parken

    Her tilbyder vi plastikkirurgi i trygge rammer. Få praktisk info her

  • Hvis du har ventetid i det offentlige

    Hvor længe vil du vente?

    Hvis du skal vente mere end 4 uger på udredning og behandling i det offentlige, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet. Klik her for at læse om dine rettigheder.

Teres Hospitalet Parken er nu en del af Aleris-Hamlet Hospitaler. Vi sætter dig i centrum, når du besøger os i Danmarks Nationalstadion Parken på Østerbro.

Den bedste behandling i trygge rammer

Aleris-Hamlet Parken har samlet de bedste specialister inden for ortopædkirurgi og plastikkirurgi. Vi lægger stor vægt på den personlige dialog og tager os altid god tid til at lytte, informere og rådgive. Derfor følges du altid af det samme team gennem hele forløbet. 

Tilknyttet FCKs spillertrup

Vores dygtige ortopædkirurger får dig tilbage på banen. På Aleris-Hamlet Parken har vi stor erfaring med sportsskader, arbejdsskader og fritidssskader. Vores læger har gennem mange år været tilknyttet FCKs spillertrup, og vi foretager lægetjek på alle FCKs nye spillere. Det er din garanti for den bedste behandling.

Stemningsfyldte omgivelser

Hospitalet er helt nyistandsat med dejligt loungeområde og 3 moderne operationsstuer. Fra opvågningsafsnittet er der direkte udsyn til grønsværen på Telia Park.

Kig indenfor i Parken

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på +45 3817 0700

Til toppen af siden