Sådan bliver du henvist til Aleris-Hamlet Parken

Du kan komme til behandling på Aleris-Hamlet Parken via din sundhedsforsikring, det udvidede frie sygehusvalg eller hvis du selv ønsker at betale

Kontakt mig for tidsbestilling

Eller ring til os på +45 3817 0700

Udvidet frit sygehusvalg - offentlige patienter

Hvis du er blevet henvist til et offentligt sygehus og erfarer, at du skal vente mere end 1 måned på udredning og 2 måneder på behandling, kan du blive henvist til Aleris-Hamlet Parken. Det er dog en betingelse, at vi har indgået aftale med Regionen om den behandling, du eventuelt skal have.

Hvis du vil benytte dig af din rettighed, skal du kontakte den afdeling, du er blevet henvist til og bede om, at de sender din henvisning til os. Herefter vil vi kontakte dig med henblik på undersøgelse og eventuel behandling.

Læs mere her

Selvbetaler

Vælger du selv at betale for din behandling, er du velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for behandling på Aleris-Hamlet Parken.

Læs mere her

Sundhedsforsikring

Hvis du har en sundhedsforsikring med ret til behandling på et privathospital, kan du vælge at blive behandlet hos os. I første omgang skal du have et tilsagn fra dit forsikringsselskab om, at du kan bestille tid på Aleris-Hamlet Parken. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Læs mere her

Til toppen af siden