Aleris hjemmepleje Furesø

Glostrup Hjemmepleje

Aleris tilbyder hjemmepleje til borgere i Furesø kommune fra 1. september 2017.

I Aleris har vi 15 års erfaring med hjemmepleje og hjemmesygepleje. Fra og med 1. september 2017 er vi glade for at også kunne tilbyde hjemmepleje i Furesø kommune. Vi ønsker, at du skal være tryg ved at vælge Aleris som leverandør. Du og dine pårørende er velkomne til at kontakte os, hvis du vil vide mere eller har spørgsmål til den hjælp, vi tilbyder i Furesø. 

Visitation

Furesø kommune visiterer borgere i kommunen til den hjælp der vurderes behov for. Herefter kan borgeren frit vælge leverandøren. 

Tryghed

Vi bestræber os på, at det er "et kendt ansigt", der udfører den visiterede hjælp  i borgerens hjem. Derfor er det højt prioriteret, at så få medarbejdere som muligt besøger den enkelte borger.

Skulle der opstå forsinkelser eller ændringer, gør vi vores yderste for at holde borgeren orienteret.

I Aleris lægger vi stor vægt på, at have et godt og tæt samarbejde med Furesø kommune. Vi har derfor løbende møder hvor samarbejdet og udviklingen af hele ældreområdet drøftes. 

Tilfredshed

Vi gennemfører rutinemæssige brugerundersøgelser og 99 % af alle adspurgte borgere, der modtager besøg af Aleris, er meget tilfredse eller tilfredse med vores medarbejdere. 

Jeg har et spørgsmål

Eller ring til os på +45 7199 4378

Til toppen af siden