Saltum Plejecenter

Saltum plejecenter

Saltum plejecenter ligger i udkanten af Saltum by med udsigt til Nols sø mod vest.

Aleris har drevet Saltum Plejecenter siden 1. november 2015

På Saltum Plejecenter er der 22 lejligheder fordelt på 2 etager. Til hver lejlighed hører altan/terrasse. Hver etage har et fælles køkken og opholdsstue, som alle beboere er velkomne til at bruge.

Til centeret hører desuden en dejlig sansehave med frugttræer, blomster og højbede. Plejecenteret er renoveret i 2002 - 2004 og udlejes af Nørresundby Boligselskab. 

Vi ser de individuelle behov

På Saltum Plejecenter er der plads til alle typer af beboere med individuelle behov. Beboeren vil få den hjælp, som der er behov for.

Ved at skabe en stemning med hjemlig hygge og en høj grad af selvbestemmelse gør vi alt for, at beboerne bevarer deres individuelle identitet, når de flytter fra eget hjem til et plejecenter.

Beboerne skal have mulighed for at danne et netværk på plejecenteret og samtidig gøre plads til besøg af pårørende, så overgangen fra at bo i eget hjem til at bo på plejecenteret gøres så nem som muligt.

Trivsel i fokus

Vi ser hele mennesket, og personalet prioriterer samvær ved siden af de nødvendige plejeopgaver. Plejepersonalet har fokus på, at beboerne får en så god og tryg hverdag som muligt og inkluderer dem i de daglige aktiviteter hvor det er muligt. Vi prioriterer fælles oplevelser meget højt.

Læs mere om hverdagen på Saltum Plejecenter

Til toppen af siden