Oktoberfest på Christians Have

I sidste uge var Petter Becker-Jostes fra SN.dk ude på Christian Have plejecenter i Solrød, for at se, hvordan de holder Oktoberfest. Han skriver således:

Det begyndte med, at Gunnar Handrick og nogle af de andre herrer havde lyst til at se et par Heidi-piger til oktoberfest. Og blot fordi man bor på plejecenter, skal man da ikke snydes for den oplevelse, var reaktionen hos ledelsen, som satte d'herrers ønsker i værk.

Fredag aften var det så tid til endnu en fest på den private del af Christians Have, og da avisen kiggede forbi lidt inde i festen, var Gunnar Handrick godt i gang med at more sig. En enkelt øl havde han allerede fået, for man må jo starte i det små, som han siger.

Ude på dansegulvet har både personale og beboere fundet dansetrinene frem, mens Disco Tango bliver spillet på keyboardet. Rutsjer man lidt for langt frem på kørestolen, må personalet lige tage fat. Et rutineret greb bagfra, så er man på plads igen, og Heidi-personalet kan fortsætte med at give en kørestols-svingom. Med sådan nogle beboere er der lagt op til at komme sent i seng - eller det der ligner:

- Jeg regner slet ikke med at komme i seng, siger Gunnar Handrick

 

Læs hele artiklen og se flere billeder her 

Til toppen af siden