Mød nogle af os

Vil du gerne vide, hvordan det er at arbejde for Nordens førende aktører inden for sundhed og pleje, så kan du her møde flere af vores medarbejdere og ledere.

Med en så bred portofolie af tjenester i både sundhed, pleje og omsorg er der gode muligheder for personlig udvikling på arbejdspladsen. Her fortæller nogle af vores medarbejdere om deres oplevelser i Aleris.

Tina BrodersenSygeplejerske Tina Brodersen

"Det tværfaglige samarbejde er så velfungerende og det faglige niveau herude er højt og alt dette er med til at give patienten en god oplevelse" forklarer sygeplejerske Tina Brodersen. Lær Tina bedre at kende »

 

Trine ChristensenCenterleder Trine Christensen

"Det bedste ved mit job er at jeg føler jeg gør en forskel for vores beboerer og er med til at skaber rammerne for at personalet syntes det er rart at være her" forklarer centerleder Trine Christensen. Lær Trine bedre at kende »

 

Pia KroghOperationssygeplejerske Pia Krogh

"Den største effekt er at man føler sig tryg her, fordi man føler man er i gode hænder og man føler at lægerne ved hvad de foretager sig.", forklarer operationssygeplejerske Pia Krogh. Lær Pia bedre at kende »

 

Maria HemmingsenLægesekretær Maria Hemmingsen

"Jeg syntes det er vigtigt at møde patienten i øjenhøjde og kunne yde den rigtige service over for patienterne", forklarer lægesekretær Maria Hemmingsen. Lær Maria bedre at kende »

 

Jeanne LarssonReceptionist Jeanne Larsson

"Jeg brænder for service og mener at jeg kan gøre en forskel her med alle de patiener som der kommer" forklare receptionist Jeanne Larsson. Lær Jeanne bedre at kende »

 

Birgitte Østergaard, Hospitalschef Aleris-Hamlet HerningHospitalschef på Aleris-Hamlet Herning

Birgitte Østergaard har været med til at starte hospitalet op fra bunden. Hun siger: "Ærlige og loyale medarbejdere giver en sund kultur". Lær Birgitte bedre at kende »

 

Helle Rask Søndergaard, Hospitalschef Aleris-Hamlet Esbjerg

Hospitalschef på Aleris-Hamlet Esbjerg

Helle Rask Søndergaard har været hospitalschef siden 2012. Hun siger: "Vi behandler hinanden med respekt og værdighed". Lær Helle bedre at kende »

 

Anne Marie ChristensenSygeplejerske Anne Marie Christensen

"Vejen fra idé til handling er kort her på Aleris-Hamlet, forklarer intensivsygeplejerske Anne Marie Christensen. Lær Anne Marie bedre at kende »

Til toppen af siden