Kunden skal have den bedste oplevelse her

Lone Bjørklund er hospitalschef på Aleris-Hamlet i København, Søborg og Parken.

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet sygeplejerske og har gennem de seneste mange år arbejdet med ledelse i det offentlige sundhedsvæsen. Jeg har en master i offentlig ledelse.

Hvad er din funktion på Aleris-Hamlet?

Jeg er hospitalschef i København, Søborg og Parken. Jeg er øverste leder for ca. 500 medarbejdere – fordelt på alle faggrupper og mange forskellige medicinske og kirurgiske specialer.

Hvordan kom du til at arbejde på Aleris-Hamlet?

Jeg blev headhuntet til stillingen i 2016

Hvorfor ville du gerne arbejde på Aleris-Hamlet?

Aleris-Hamlet er en virksomhed, som har kunder og patienterne i fokus. Vi arbejder målrettet på at vores kunder skal have den bedste oplevelse her – både faglighed og service er i højsædet.

Hvad er det motiverende ved at arbejde på Aleris-Hamlet?

Det en virksomhed med en flad struktur, hvilket gør at kommandovejene er korte og uhøjtidelige. Her er en god stemning og vi behandler hinanden med respekt og værdighed. Vi har ikke lange og tunge bureaukratiske arbejdsgange, men kan hurtigt tilpasse os det krav og behov, der er.

Hvad er dine forventninger til medarbejderne?

Jeg forventer, at alle medarbejdere aktivt bidrager til at vores kunder får den bedste kundeoplevelse her. At kunderne oplever, at det er enkelt og trygt, at være kunde her – og at kunderne altid føler sig imødekommet.

Hvad er du mest stolt over ved Aleris-Hamlet?

Jeg er allermest stolt af den høje faglighed, den meget høje kundetilfredshed og det store engagement og drive, som jeg oplever, at alle medarbejderne har.

Hvad tænker du om Aleris' fremtid?

Jeg forventer, at Aleris-Hamlet fortsat vil være en stor og vigtig spiller inden for den private sundhedssektor og at vi vil være først med mange nye og innovative tiltag.

Hvad laver du i din fritid?

Jeg sørger for at holde mig i gang på mange forskellige måder – både ved at være fysisk aktiv, men også ved at være sammen med familie og venner.

Til toppen af siden