Vi behandler hinanden med respekt og værdighed

Hospitalschef Helle Rask Søndergaard

Helle Rask Søndergaard er hospitalschef på Aleris-Hamlet Esbjerg og har tidligere været sekretariatsleder.

Hvad er din baggrund?

Jeg er uddannet lægesekretær og har en baggrund som ledende lægesekretær i det offentlige sundhedsvæsen. Herudover har jeg taget en diplomuddannelse i ledelse.

Hvad er din funktion på Aleris-Hamlet?

Jeg er hospitalschef i Esbjerg, hvor jeg er leder de forskellige faggrupper.

Hvordan kom du til at arbejde på Aleris-Hamlet?

Jeg blev headhuntet til en stilling som ledende lægesekretær i 2008.

Hvorfor ville du gerne arbejde på Aleris-Hamlet?

Aleris-Hamlet er en virksomhed med stor medbestemmelse, høj faglighed, et godt tværfagligt samarbejde samt dygtige og kompetente medarbejdere. En virksomhed, hvor alle behandler hinanden med respekt og værdighed.

Hvad er det mest motiverende ved at arbejde på Aleris-Hamlet?

Jeg synes, det er rigtig spændende at arbejde i en virksomhed, der er på forkant med udviklingen. Det er en motivation i sig selv at have stor medindflydelse og en medarbejderstab, der yder service og kvalitet på et højt fagligt niveau.

Hvad er dine forventninger til medarbejderne?

Jeg forventer, at mine medarbejdere er professionelle, tager ansvar, er engagerede og sidst men ikke mindst ser en udfordring i at have frihed under ansvar. Det er vigtigt for mig, at mine medarbejdere er åbne og ærlige, så vi kan fastholde et godt arbejdsklima.

Hvad er du mest stolt over ved Aleris-Hamlet?

Jeg er stolt af den store indsats alle mine medarbejdere yder dagligt for, at vores patienter og samarbejdspartnere skal opleve forskellen. Herudover er jeg oprigtig stolt over, vi i Aleris-Hamlet er blevet akkrediteret i henhold til Den Danske Kvalitetsmodel.

Hvad tænker du om Aleris' fremtid?

Jeg tænker, vi fortsat skal være det førende privathospital, som alle - såvel patienter som samarbejdspartnere vælger som første valg, idet høj kvalitet og god service kendetegner alt, hvad vi gør.

Hvad laver du i din fritid?

Min fritid bruger jeg sammen med min mand og to drenge. Vi hygger sammen med familie og venner. Herudover følger jeg mine drenge på sidelinien til fodbold og dyrker fitness et par gange om ugen samt løbetræner en gang imellem.

Til toppen af siden