Nyheder 2016

Læs alle nyhederne fra Aleris

Aleris-Hamlet Ringsted til Teknologifestival

28.11.16

Aleris-Hamlet Ringsted deltog torsdag den 24. november i Teknologifestivalen i Ringsted Kongrescenter. Aleris- Hamlet Ringsted deltog med en stand, hvor vi gav eksempler på hvordan vi benytter teknologi i hverdagen på hospitalet. Læs mere »

Aleris-Hamlet vært for kursus i smertebehandling

27.10.16

Onsdag d. 12.10.2016 deltog 120 personer i et kursus om smertebehandling af operationspatienter arrangeret af Aleris-Hamlet. Målet med kurset var at give deltagerne indsigt i de mekanismer der fører til smerter efter operation, samt at opnå viden om de nyeste metoder.  Læs mere »

Kom til Åben Høredag

17.10.16

Vi holder Åben Høredag i vores nye høreklinik i Aarhus den 1. november kl. 10.00-17.00. Her kan du møde en konsulent fra Oticon, der vil fortælle om Oticons produkter, og de gode tilbud vi har på dagen. Du kan spare op til 3.000,-. Læs mere »

Vægttab gav overskud i hverdagen

05.10.16

Smertepatient Bente Rasmussen er på trods af daglige smerter blevet gladere og har fået mere overskud i hverdagen efter et vægttabs forløb hos klinisk diætist Charlotte Tønnes. Læs mere »

Holbohave skal formes af brugerne

08.09.16

På mandag er Holbohave, Gribskovs nye demenscenter, klar til at tage imod brugerne, som selv får lov at præge hverdagen på stedet. Målet er en højere livskvalitet for både demente og pårørende. Læs mere »

Aleris-Hamlet opkøber MR-Scanning Parken

07.09.16

Onsdag d. 7. september 2016 har Aleris-Hamlet Hospitaler opkøbt selskabet MR-Scanning Parken, som tilbyder MR-scanning i henholdsvis Parken og Aalborg. Læs mere »

Rickard Gustafson ny ordförande i Aleris styrelse

 26.08.16

Pressmeddelande Investor: Rickard Gustafson är föreslagen som ny styrelseordförande i Aleris, ett helägt dotterföretag till Patricia Industries. Rickard är vd och koncernchef i SAS och har gedigen bakgrund från ledande befattningar inom internationella tjänsteföretag. Læs mere »

Voldsomme smerter stammede fra blodprop i lungen 

23.08.16

42 årige Kenneth gik med voldsomme smerter i ryg og ribben i 3 uger før han endte ved Aleris-Hamlet i Ringsted og fik stillet den rigtige diagnose. Læs mere »

Ny koncernchef i Aleris – pressemeddelelse Investor

17.08.16

Bestyrelsen i Aleris har udpeget Alexander Wennergren Helm som ny koncernchef. Alexander er i øjeblikket administrerende direktør i Hultafors Group, og har en dokumenteret historik for at udvikle kvalitetstilbud til krævende kunder. Han tiltræder sin nye stilling senest februar 2017. Læs mere »

Aleris-Hamlet åbner ny Høreklinik i Aarhus

11.08.16

Aleris-Hamlet Hospitaler har netop åbnet en ny Høreklinik på Brendstrupgårdsvej i Skejby, hvor der er mulighed for at få et gratis høretjek samt professionel hjælp til valg af nyt høreapparat.  Læs mere »

Smerteklinik åbner i uge 33 på Aleris-Hamlet Søborg

10.08.16

Fra uge 33 åbner Smerteklinikken på Aleris-Hamlets adresse i Søborg.  Læs mere »

Smertekursus 2016

05.08.16

Aleris-Hamlet i Søborg afholder aftenkursus i smertebehandling gennem operationsforløbet d. 12. oktober 2016.  Læs mere »

Aleris-Hamlets navn misbrug i Facebook konkurrence

28.07.16

Læge Christian Bangs navn er misbrugt i falsk Facebook konkurrence.   Læs mere »

Inger vandt et diætistforløb og har fået mere overskud i hverdagen

07.07.16

Støtten fra klinisk diætist Charlotte Tønnes Jensen på Aleris-Hamlet Ringsted har på kun 3 måneder haft stor indflydelse på Inger Hansens sundhedstilstand og generelle velbefindende.  Læs mere »

Dagcenter for demente skal aflaste pårørende

07.07.16

Aleris Omsorg skal drive dagcenter for demente med plads til 20 borgere i Gribskov Kommune. Dagcenteret åbner i Blistrup til september.  Læs mere »

Sophie Løhde besøgte Solgården

30.06.16

Ældreminister Sophie Løhde var inviteret til Plejecenter Solgården i Jammerbugt Kommune for at høre en god historie, og det fik hun.  Læs mere »

Afføringsdonorer søges til forskningsprojekt

21.06.16

Vi søger afføringsdonorer til forskningsprojekt på Aleris-Hamlet Hospitaler, København.  Læs mere »

Team Tvilling til start ved Copenhagen Marathon

08.06.16

Da Copenhagen Marathon løb af stablen søndag den 22. maj 2016, stillede Team Tvilling op med hele 32 handicapatleter med tilhørende frivillige løbere, herunder Aleris-medarbejder Charlotte Teolander.  Læs mere »

Aleris øger satsning på forskning og udvikling

05.06.16

Den Forsknings- og Udviklingsfond, som blev etableret i Aleris i 2013, bliver nu en permanent del af virksomhedens satsning på innovation og nytænkning.  Læs mere »

Åben Høredag hos Høreklinikken

01.06.16

Mandag d. 6. juni 2016 holder Høreklinikken på Aleris-Hamlet Åben Høredag. Kom og hør mere om Oticons seneste høreapparat OPN.  Læs mere »

Smertekonference afholdt på Aleris-Hamlet i Ringsted

11.05.16

Onsdag den 11. maj 2016 deltog 38 personer i smertekonferencen
på Aleris-Hamlet i Ringsted. Temaet var håndtering af den type kroniske smerter,
som ikke skyldes kræft, i praksis og herunder deltagernes visioner og
udfordringer. Læs mere »

Nordens største plastikkirurgiske Center åbner i Parken

27.04.16

Et halvt år efter Teres Hospitalerne blev opkøbt af Aleris-Hamlet Hospitaler, samles alle plastikkirurgiske og kosmetiske kræfter i Parken og åbner mandag 2. maj som Nordens største plastikkirurgiske afdeling. Læs mere »

Danmarks største Idrætsklinik i Parken

27.04.16

Et halvt år efter Teres Hospitalerne blev opkøbt af Aleris-Hamlet Hospitaler, samles nu de bedste specialister indenfor sportsskader i Aleris-Hamlet Parken, der herved bliver Danmarks største Idrætsklinik. Læs mere »

Fortsat god vækst for Aleris

21.04.16

Aleris omsætning steg i de første tre måneder til 2,376 milliarder SEK (2,066 i første kvartal, 2015). Det fremgår af Investors rapport for første kvartal, som præsenteres i dag. Læs mere »

Aleris satser på forskning og udvikling

20.04.16

Der kræves nytænkning og innovation for at klare de udfordringer, som vores sundheds- og omsorgssektor står overfor både nu og i fremtiden. Læs mere »

FCMs kaptajn opereret på Aleris-Hamlet Aarhus

18.04.16

FC Midtjyllands anfører Kristian Bach Bak var fredag under kniven på Aleris-Hamlet i Aarhus. Nu er han klar til at ofre sommerferien, så han står helt skarpt til den nye sæson. Læs mere »

Størst patienttilfredshed med privathospitaler

14.04.16

En ny landsdækkende undersøgelse af patientoplevelser hos såvel de offentlige som de private hospitaler, viser at tilfredsheden med behandling er størst ved privathospitalerne. Læs mere »

Overtagelse af Hiort Lorenzen plejecenter: En historisk dag

11.04.16

"En historisk dag", var ordende fra Borgmester H.P. Geil, da han den 4. april 2016, overrakte den gyldne nøgle til Hiort Lorenzen plejecenter til Aleris Omsorg direktør, Miriam Toft. Læs mere »

Smid Tøjet Danmark

04.04.16

Aleris-Hamlet Hospitaler støtter igen i år op om Røde Kors kampagnen, 'Smid Tøjet Danmark'. Som patient ved Aleris-Hamlet Hospitaler kan du også afleverer dit aflagte tøj, og så er du med til at gøre en forskel for miljøet og samtidig forvandles dit brugte tøj til nødhjælp. Læs mere

Årets førstemedhjælper er kåret

17.03.16

Røde Kors og Aleris-Hamlet Hospitaler uddelte i dag prisen som Årets førstehjælper. Vinderen blev Thea Rasmussen. Læs mere

Aleris køber Arena Helseinnovasjon (Caretech AS) 

07.03.16

Nu bliver velfærdsteknologi integreret i sundhedstjenester. Aleris Omsorg AS har 15. februar købt aktiemajoriteten (51 %) i e-care selskabet Caretech AS. Læs mere »

FCM leverer sensation med sejr over Manchester United

22.02.16

Aleris-Hamlets speciallæge, Jan Smedegaard Hede var med på sidelinjen da FCM gjorde det umulige. Læs mere »

Vi hjælper igen i år Røde Kors med at få danskerne til at lære førstehjælp

22.02.16

Hurtig førstehjælp kan betyde forskellen på liv og død. Sammen med Røde Kors hylder vi hverdagens helte, når vi kårer Årets Førstehjælper. Læs mere »

Gode resultater for Aleris i 2015

28.01.16

Aleris fortsætter med at vokse og nåede sidste år en omsætning på 8,5 milliarder svenske kroner (7,5 milliarder svensker kroner 2014). Det fremgår af Investors årsrapport for 2015. Læs mere »

Speciallæge Morten Friis flytter ind med ny TRV-svimmelhedsstol

07.01.16

Aleris-Hamlets Svimmelhedsklinik i Søborg har investeret i en TRV-svimmelhedsstol, som er den mest effektive behandling af ørestenLæs mere »

Til toppen af siden