Sundhedsdag for virksomheder

Små initiativer i virksomheden kan som bekendt flytte bjerge, men det er også vigtigt at have et godt beredskab, som forebygger lange sygdomsforløb og sikrer hurtig behandling.

Aleris-Hamlet er specialister i solide helbredsaftaler, som forebygger og behandler sygdom. Den viden vil vi gerne dele ud af, men vi vil også gerne inspirere til mere. D. 29. november afholder vi derfor en sundhedsdag for virksomheder, hvor vi har inviteret en række af landets specialister indenfor sundhed til at fortælle om de nyeste analyser og trends.

Arrangementet vil præsentere dig for den nyeste viden inden for sundhed på arbejdspladsen. Med dig hjem får du de nyeste fakta og erfaring, konkrete værktøjer og ikke mindst en masse inspiration, som skaber værdi.

Mød bl.a.

Rikki HørstedKampagne- og rejseholdschef hos Videncenter for Arbejdsmiljø

Pelle Guldborg HansenPostdoc ved Institut for Marketing og Management på Syddansk Universitet, ISSP– The Initiative for Science, Society and Policy, og Adjunkt på Roskilde Universitet

Hvem, hvad, hvor:

  • Sundhedsdag afholde i Sundhedscenteret
  • Fredag d. 29. november kl. 08:30 til 12:30
  • Aleris-Hamlet Hospitaler Gyngemose Parkvej 66,2860 Søborg

Deltagelse er gratis

Se hele programmet her »

Download vores inspirationsfolder

Sundhedsfolder

Få en smagsprøve på sundhedsdagens indhold, som bl.a. omhandler fænomenet nudging og den nyeste viden om trends og løsninger inden for sundhed på arbejdspladsen. Læs også interview med HR-chef Dorte Nielsen fra Carnegie, der har benyttet sig af Aleris-Hamlets sundhedstjek i en samlet indsats for sundhedsfremme.

 

Tilmelding sker på:
sundhedsdagen@aleris-hamlet.dk

Kontakt Mette Brogaard for mere information om eventet på: 
mette.brogaard@aleris-hamlet.dk /mobil: 24946610

Til toppen af siden