Joachim Boldsen gæstede Aleris-Hamlet i København

Høretjek, lungefunktionstest, hjertestarter-demo og et møde med håndboldstjernen Joachim Boldsen var blot et lille udpluk af tilbud, som gæster kunne opleve på Aleris-Hamlet i København den 3. juni.

Det hører til sjældenhederne, at man på én gang får lejlighed til at se alle dele af et hospital på nært hold. Imidlertid kunne man helt ekstraordinært få stillet sin nysgerrighed, da Aleris-Hamlet Hospitaler i København inviterede alle interesserede til åbent hus mandag den 3. juni.

Aftenen bød også på et besøg af håndboldstjernen Joachim Boldsen, som tidligere på året fik revet sin bicepsmuskel over og efterfølgende blev opereret på Aleris-Hamlet. Han fortalte vidt og bredt om sine mange sportsskader og de operationer han har været igennem i sin tid som sportsstjerne. '

Førstehjælp med Røde Kors 

Som et led i Aleris-Hamlets samarbejde med Røde Kors omkring udbredelsen af førstehjælp var der instruktører til stede på aftenen, som lavede genoplivningsøvelser og fortalte om deres arbejde. For hver besøgende donerede Aleris-Hamlet Hospitaler 25 kr. til Røde Kors, og samtidig blev der udloddet fem førstehjælpstasker, der er særlig velegnede til at medbringe på sommerferien.

Vi takker alle som deltog i arrangementet, og håber I vil besøge os igen til vores næste event på Aleris-Hamlet Hospitaler. 

Læs mere om Joachim Boldsens operation på Aleris-Hamlet » 

Til toppen af siden