Brystakademiet - bliv klogere på brystforstørrelse

Aleris-Hamlet lancerede i april et Brystakademiet. Her klæder vi dig på til at træffe de rigtige valg, hvis du overvejer en brystforstørrelse. Du kan teste din viden, få gode råd, downloade tjeklisten med alle de gode spørgsmål til din plastikkirurg.

Kender du følelsen af at have lyst til at ændre noget ved dit udseende for at få mere personlige udstråling og større selvtillid. Måske kan det klares med en ny og frisk frisure, et par moderigtige briller, en farvestrålende neglelak eller noget helt fjerde, som lynhurtigt kan skabe forandring, men det kan også være, at du tumler med tankerne om mere omfattende forandringer.

Kirurgiens verden giver os i dag flere muligheder for at ændre på vores udseende, men når det kommer til plastikoperationer er det bestemt ikke de hurtige og impulsive ønsker, som skal råde. For her kan man ikke vente på, at håret vokser ud igen, gå tilbage til kontaktlinser eller finde neglelakfjerneren frem. Det er en gennemgribende forandring at operere sin krop, og du skal tænke dig grundigt om, undersøge dine muligheder og få professionel vejledning. I værste fald kan et uovervejet valg betyde, at du ender med et resultat, du ikke er tilfredse med eller at du fortryder.

Brystakademiet hjælper dig til den rette beslutning

Brystakademiet er en facebook-side, som sætter fokus på, hvor vigtig kvalitet og god rådgivning er, når du overvejer en brystforstørrende operation. Her finder du et hav af nyttige informationer. Du kan bl.a. teste din egen viden, få gode tips og råd omkring brystforstørrelse og deltage i sjove konkurrencer.

Du får også lejlighed til at møde Brystakademiets ambassadør sangerinde Kat Stephie. ”Der er mange unge, som får lavet kosmetiske indgreb, og jeg synes, det er vigtigt at få dem i tale og sikre, at de får en god vejledning og ikke bare rejser til udlandet for at spare penge og ender med et dårligt resultat, som de fortryder. Derfor er jeg med til at gøre opmærksom på denne sag, forklarer Kat.”

 

Gå til brystakademiet  »

Til toppen af siden