Boldsens biceps er tilbage på banen

Blot to måneder efter sin operation på Aleris-Hamlet Hospitaler er Joachim Boldsen igen kampklar for KIF Kolding

Det kan gå vildt for sig i en håndboldkamp, særligt når ligaens førerhold sætter modstanderne på plads. Det kan den professionelle håndboldspiller Joachim Boldsen skrive under på. Under en håndboldkamp i februar oplevede han nemlig at få sin bicepsmuskel revet over. En skade, som Joachim frygtede ville koste ham en lang pause på bænken.

Seks dage efter skaden blev Joachim opereret på Aleris-Hamlet.

- Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut. Jeg vidste jo, at de havde styr på det, og at de havde gjort det 3.000 gange før. Det er meget rart at tænke på, når der nogen, der skal rode rundt indeni én. Jeg var vågen under operationen, og det var ret sjovt at høre lægen fortælle, hvad han gjorde undervejs.

Trods den nedslående besked om, at det kunne tage op til fem måneder, før han kunne være tilbage på banen, er han nu to måneder senere tilbage på fuld tryk.

- Jeg kan da godt mærke, at der er lidt mindre styrke i den arm, men det er kun et spørgsmål om tid før det bliver helt genvundet, siger Joachim, der bestemt ikke lader frygten for nye skader holde ham fra banen.

Til toppen af siden