Ny kosmetisk klinik i Esbjerg

På Aleris-Hamlet Hospitaler i Esbjerg tilbyder Medex nu før- og efterbehandling af huden i forbindelse med kosmetiske behandlinger. Det fremskynder hudens heling og i mange tilfælde forbedrer resultatet.

Medex Bio Science Cosmetics åbner ny afdeling hos Aleris-Hamlets Hospital i Esbjerg. Et lignende samarbejde har allerede fået stor succes på hospitalerne i København og Aarhus.

Dokumenteret effekt

Overlæge, plastikkirurg Elisabet Guðmundsdóttir, der er leder af Aleris-Hamlet Cosmetic, fremhæver Medex-produkternes dokumenterede egenskaber i forbindelse med kosmetisk kirurgi. – Vi lægger vægt på, at der anvendes klinisk dokumenterede metoder og produkter.

En Medex bindevævsmassage forbedrer blodcirkulationen og bidrager dermed til pænere hud efter bl.a. fedtsugninger, ansigtsløftninger og maveskindsoperationer. Desuden kan god hudpleje fjerne gamle hudceller og fremskynde helingsprocessen.

Elisabet Guðmundsdóttir peger også på, at Aleris-Hamlet med Medex-produkterne kan hjælpe en gruppe af patienter, som man ikke hidtil har kunnet gøre noget for.

– Tidligere har vi oplevet at have patienter til konsultation med brandskader på maven eller medtaget hud på lårene, som vi ikke har kunnet hjælpe kirurgisk. Dem kan vi nu tilbyde behandling med Medex' depigmenterende cremer, der ifølge kliniske studier har god effekt, siger overlægen. Hun understreger, at Medex-behandlerne hos Aleris-Hamlet gennemgår et særligt uddannelsesforløb, der skal klæde dem optimalt på til at arbejde med kosmetiske patienter – og tilføjer, at Aleris-Hamlet er på vej med flere pakkeløsninger, der i forbindelse med operation giver mulighed for at tilkøbe Medex for- og efterbehandling samt hjemmeplejeserie til en attraktiv pris.

Både før og efter operation

Ifølge chefterapeut Helle Bach fra Medex Scandinavia kan virksomhedens professionelle hud- og kropsplejeprodukter med fordel både benyttes før og efter en kosmetisk operation.

– En behandling med fugtgivende og regenererende produkter gør huden mere smidig, stærk, robust og modstandsdygtig, hvilket ruster den bedre til operationen. Desuden kan man efter indgrebet med fordel benytte vores særlige efterbehandlingscreme til ar og mærker. Den er bl.a. baseret på vitamin A og E og har til formål at styrke og fremskynde helingsprocessen samt reducere risikoen for blivende ar og mærker, siger hun.

Helle Bach opfatter professionel hudpleje før og efter kosmetiske operationer som essentiel for heling og det færdige resultat. – En plejet og gennemfugtet hud er stærkere og dermed bedre rustet til indgrebet. Efter operationen kan den rette efterbehandling intensivere metabolismen og dermed bidrage til hurtigere og bedre heling, slutter chefterapeuten, der selv har lang erfaring bag sig med hudpleje i forbindelse med kosmetisk kirurgi. 

Læs mere om Medex's behandlinger »

Til toppen af siden