Slip for brillerne og få et gavekort på 3000 kr.

Sammen med Aleris-Hamlets OFELIA klub tilbyder EuroEyes et unikt åbningstilbud til alle patienter, der ønsker at blive fri for briller og kontaktlinser.

Gratis forundersøgelse nu
Som medlem i Aleris-Hamlets OFELIA klub kan du i august eller september booke en gratis forundersøgelse hos EuroEyes og finde ud af om du er egnet til en øjenlaser eller linsebehandling.

 

Du får samtidig et gavekort til en værdi af 3000 kr., som du kan bruge ved en eventuel 
behandling inden 1. november 2013 og så er du med i lodtrækning om 3 stk. Ray Ban solbriller efter 
eget valg på vores klinik i Søborg eller Aarhus.

 

Book tid nu hos EuroEyes på tlf: 7027 4553

 

Du skal være medlem af Ofelia klub for at kunne benytte tilbudet.

Du kan tilmelde dig på www.ofeliaklub.dk det er gratis og uforpligtigende at være medlem.  

EuroEyes åbner klinik på alle Aleris-Hamlet hospitaler
EuroEyes har siden 1997 udført øjenlaser og linsebehandlinger på Aleris-Hamlet Hospitaler på Frederiksberg, som nu er flyttet til hospitalet i Søborg. Fra august udføres behandling for langsynethed, nærsynethed, bygningsfejl og alderssyn på alle Aleris-Hamlet Hospitaler, lige som EuroEyes her også foretager behandling af grå stær.

 
Ved en forundersøgelse, som varer ca. 1 time, foretager EuroEyes specialuddannede optikere en lang række målinger undersøgelser, samt giver dig orientering og rådgivning om hvilken behandling, der vil være mulig og bedst for dig. 

I over 20 år har EuroEyes arbejdet i højeste gear. I løbet af denne tid, er der allerede blevet udført mere end 300.000 øjenbehandlinger under ledelse af grundlægger og lægelig leder Dr. Jørn Jørgensen. For at kunne garantere den højest mulige operative kvalitet og erfaring, bliver de fleste indgreb udført af såkaldte High-Volume-kirurger, som selvstændigt udfører mindst 1.000 operationer årligt. Med denne erfaring og ekspertise hører EuroEyes lægeholdet til iblandt de førende kirurger i Tyskland og Danmark.

Udover lægernes ekspertise, er udstyret også markedets mest avancerede. Ved at anvende det mest moderne og innovative teknologi, kan EuroEyes tilbyde sine patienter en unik skræddersyet behandling, der nøje tager hensyn til øjets individuelle karakteristik. På øjenlasercentret i Søborg bliver der forud for øjenlaserbehandlingen, som det eneste sted i Danmark, udført en aberrometerstyret bølgefrontsanalyse med det nye iDesign apparatur. Hermed bliver øjets brydningskraft målt i mere end 1.250 punkter, og øjets genetiske "fingeraftryk" genereres.
Den omhyggelige forundersøgelse og konsultation har højeste prioritet, da den er altafgørende for resultatet af den mulige korrektion af din synsfejl via linseimplantat eller LASIK.

  

Mød EuroEyes på Aleris-Hamlet Hopsitaler
EuroEyes deltager i OFELIA klubs aftenevents den 4. september i Esbjerg og den 9. september i Herning.

Samtidig holder EuroEyes ”Åbent hus” i Esbjerg og Herning de samme dage. Her holder vi korte indlæg vedr. de forskellige behandlingstyper og du kan aflevere dine gamle briller til velgørenhed, stille spørgsmål til vores øjenlæger og få en Quicktest, som viser om du er egnet til en behandling.

Til toppen af siden