Vi ser hele mennesket gennem hele livet

Hele mennesket gennem hele livet

Fra den første hudafskrabning til det grånende hår ønsker Aleris at være det oplagte sundheds- og omsorgsvalg gennem alle livets faser.

Vi drives af at gøre en forskel hver dag. Omtanke, professionalisme, engagement og nytænkning er derfor centrale værdiord i alt, hvad vi foretager os.

Vi ser det friske og hele mennesket

Nyt Aleris logoFor at tydeliggøre hvad vi står for, lancerer Aleris en ny visuel identitet, som udstråler sundhed og velbefindende.

Den bygger på en filosofi om, at vi skal se hele mennesket og møde den enkelte på dennes præmisser, hvad enten man er ung eller gammel, syg eller handicappet.

Vi holder fokus på det friske, når vi hjælpe mennesker til en bedre livskvalitet gennem behandling og pleje. Derfor har vi med inspiration fra naturen og træernes årringe skabt et nyt logo, hvor bogstavet A omsorgsfuldt omslutter sig selv og danner et moderne monogram med iboende livskraft.

Sammen med den bløde identitetstypografi, den friske farvepalet, de symbolske piktogrammer og den positive billedstil skabes et helhedsudtryk, som signalerer sundhed, omtanke og varme.

Til toppen af siden