Hjertestarterdag på Aleris-Hamlet i Herning

Hjertestarterdag på Aleris

Kan du redde liv? Kom og lær det den 16. oktober på Aleris-Hamlet i Herning

Kom forbi Hjertestarterdagen på Aleris-Hamlet i Herning fra kl. 10.00 - 14.00 og lær at påføre en hjertestarter og yde førstehjælp. Der vil være mulighed for, at øve sig på en dukke og der vil være personale klar til at vejlede og hjælpe.

Du møder blot op på adressen:

Aleris-Hamlet Hospitaler, Birk Centerpark 28, 7400 Herning.

Det er gratis og alle er velkomne!

Se det officielle event

Hjertestarterdagen er et landsdækkende arrangement, som sætter fokus på livreddene førstehjælp. Aleris-Hamlet er glade for at medvirke og kunne tilbyde vores ekspertise på området.

I Danmark er der hvert år 3.500 personer, som falder om med et hjertestop uden for hospital. Deres chance for at overleve afhænger af, at der er mennesker til stede, som kan og tør yde livreddende førstehjælp. I dag overlever ca. 10 pct. hjertestop uden for hospital i Danmark.

Hjertestarterdagen skal skabe opmærksomhed blandt danskerne om vigtigheden af at kunne træde til med hjælp, hvis en person falder om med hjertestop. Dagen skal samtidig få flere danskere til at lære hjertelungeredning (HLR) og bruge en hjertestarter (AED), så der er flere, som fremover overlever hjertestop uden for hospital i Danmark.

Læs mere på hjertestarterdagen.dk

Til toppen af siden