Tryghedstjek på Ruths Hotel

Få et Tryghedstjek på Ruths Hotel i Skagen

Fra d. 22-24. juli byder Aleris-Hamlet Hospitaler inden for på Ruths Hotel i Gl. Skagen til tre dage med fokus på helbredet

Danskerne bliver bedre og bedre til at passe på deres helbred, men alligevel er det for få, der får foretaget et helbredstjek.

Logo Ruths Hotel

– De fleste går til tandlæge hvert år, men et årligt helbredstjek er ikke noget, danskerne normalt bruger ressourcer på. Det er lidt paradoksalt, når man kan have skjulte helbredsproblemer, fortæller salgschef Mette Brogaard fra Aleris-Hamlet Hospitaler, der med sin sundhedsfaglige baggrund har stor viden om forebyggende helbredsundersøgelser.

For at synliggøre vigtigheden af sådanne helbredstjek stiller vi en midlertidig klinik op hos Ruths Hotel i Gl. Skagen fra tirsdag den 22. til torsdag den 24. juli. Ligesom hotellets gæster er både øvrige turister og skagboer velkomne til at komme forbi og få et grundigt helbredstjek. Speciallæge Jens Thygesen tilbyder at analysere helbredet på fremmødte via det såkaldte Tryghedstjek. Undersøgelsen tager omkring en times tid og giver en bred karakteristik af den almene sundhedstilstand.

– Til et almindeligt helbredstjek måler den praktiserende læge som regel kun kolesterol og blodtryk, men det er ofte langt farligere at have forkalkninger i eksempelvis halskar, og det bliver ikke altid undersøgt hos lægen. Rent faktisk kan man have et fint kolesteroltal og blodtryk, men alligevel blive ramt af en blodprop, fordi forkalkningen er meget alvorlig. Derfor kan Tryghedstjekket være med til at redde liv for vores patienter, fortæller Mette Brogaard.

Samme undersøgelse som normalt 

Selvom speciallæge Jens Thygesen og speciallæge Bjørn Skjoldbye begge er taget væk fra den hvide verden og ud i sommerlandet, kan patienterne se frem til at få nøjagtig det samme Tryghedstjek, som hvis de var på et af Aleris-Hamlets fem hospitaler.

– Vi har den samme teknologi med os til Skagen, fordi det ikke skal være en dårligere undersøgelse i forhold til et normalt Tryghedstjek. Tryghedstjekket indeholder blandt andet ultralydsscanninger og derfor har vi vores speciallæge i ultralyd med. Dermed får patienterne mulighed for et endnu mere præcist billede af deres almene sundhedstilstand, fortæller Mette Brogaard. 

Når undersøgelsen foretages på et af Aleris-Hamlets hospitaler, kan man komme hurtigt videre til den næste specialist, hvis noget er galt. Det er der ikke mulighed for i Skagen, men man bliver henvist til videre undersøgelser med det samme om nødvendigt. Hvis man skal i medicinsk behandling som følge af eksempelvis forhøjet blodtryk, kan det også ordineres med det samme.  

Tryghed - også for arbejdsgiveren

Vi mærker en stigende interesse for at få foretaget Tryghedstjek og de lidt større helbredsundersøgelser blandt danskere, der gerne vil sikre et godt helbred i så mange år som muligt. Flere og flere vælger selv at betale for undersøgelserne og Tryghedstjekket, men i mange tilfælde betales undersøgelserne hos Aleris-Hamlet også af arbejdspladsen, fordi det giver ro i maven.

– Med et Tryghedstjek minimerer arbejdsgiveren risikoen for, at en nøglemedarbejder pludselig får en lang sygeperiode, forklarer Mette Brogaard.

Book en tid

For at booke en tid til et Tryghedstjek, skal man enten dukke op hos Ruths Hotel eller ringe til receptionen på telefon 9844 1124, der sammen med Aleris-Hamlet vil stå for at tildele tiderne.

Tryghedstjekket indeholder:

  • Skema/Rapport med resultater
  • Risikoanalyse for udvikling af hjerte- /karsygdomme (> 40 år)
  • Personlig handlingsplan
  • Varighed ca. 1 time
  •  

    Prisen for dette er kr. 3.300,-

    Til toppen af siden