Kom til Åben Høredag

Ældre dame med høreapparat

Oplev et nyt og revolutionerende høreapparat fra GN ReSound, som blandt andet er kompatibelt med iPhone, iPad og iPod.

Torsdag den 1. maj fra kl. 9 - 16 kan du blive klogere på høreapparater, når Aleris-Hamlets Høreklinik sammen med GN ReSound inviterer til Åben Høredag på Gyngemose Parkvej 66 i Søborg (tilmelding er ikke nødvendigt).

På dagen kan du også prøve et helt nyt og revolutionerende produkt fra GN ReSound, som er skræddersyet til iPhone, iPad og iPod.

Bliver du begejstret for høreapparatet, kan vi glæde deltagerne ved Åben Høredag med et godt tilbud på ReSound LiNX. 

Made for iPhone

Specielt to elementer er ifølge audiologiassistent Annette Svarre værd at fremhæve ved det nye høreapparat ReSound LiNX.

For det første er lydgengivelsen til forskel fra andre høreapparater meget autentisk. – Lyden, der er i surroundsound, giver brugeren mulighed for at høre livet på en helt ny måde. 

Ud over den ekstraordinære lydkvalitet er der også en særlig "Made for iPhone"-forbindelse, der giver brugeren mulighed for at anvende sine høreapparater som trådløse høretelefoner til at tale i telefon samt lytte til film og musik i høj stereokvalitet uden behov for andet udstyr.

App til at styre høreapparat

Med ReSound LiNX får brugeren også mulighed for at styre lydstyrke og akustik med en app. Brugerne kan tilpasse deres foretrukne lydniveau samt diskant- og basindstillinger direkte via iPhonen og bruge geotagging til at lagre lydindstillinger tilpasset akustikken på steder, hvor de opholder sig meget, såsom i hjemmet, på arbejdet og i de foretrukne restauranter.

App'en har også en "find mit høreapparat"-funktion for at hjælpe brugerne med at lokalisere deres høreapparater, hvis de er blevet forlagt.

Til toppen af siden