Julemærkehjemmene fik 25.000 kr

Aleris-Hamlets Sundhedsdag 2015

I forbindelse med den årlige Sundhedsdag donerede Aleris-Hamlet 25.000 kr. til Julemærkehjemmenes forebyggende arbejde.

Fredag den 14. november havde Aleris-Hamlet inviteret en lang række personaleansvarlige til Sundhedsdag i Søborg. Temaet var i år ”Sundhed i en digital verden”, og en række eksperter var inviteret til at komme og inspirere HR-chefer til at udnytte de mange nye digitale redskaber til at skabe mere sundhed og trivsel i virksomhederne. 

Donation til Julemærkehjemmene

Alle deltagere på Sundhedsdagen havde mulighed for at deltage i Aleris-Hamlets velgørenheds-challenge. Udfordringen gik i alt sin enkelthed ud på, at deltagerne ved at forbrænde så mange kalorier som muligt inden Sundhedsdagen, kunne være med til at bestemme, hvor mange penge Aleris-Hamlet skulle donere til Julemærkehjemmene.

Jo mere hver deltager motionerede, jo flere penge donerede Aleris-Hamlet. Det blev til en donation på 25.000 kr. til Julemærkehjemmene.

Julemærkehjemmene – en god sag

Julemærkehjemmene er børneinstitutioner, som finansieres gennem Julemærkefonden via salg af julemærker, afholdelse af julemærkemarcher og private bidrag. Hjemmene tager sig i korte forløb af få måneders varighed af børn med problemer som overvægt og mobning.

Du kan også støtte Julemærkehjemmene her

Til toppen af siden