test

test

Test

Anklens anatomiInden du stormer ned til den nærmeste plastikkirurg og aftaler tid til denne nye operation, skal du måske lige tjekke bankkontoen. Det er nemlig væsentligt dyrere at få foretaget fedttransplantationer end almindelige brystforstørrende operationer. Det skyldes, at metoden kræver to behandlinger, før en tilpas mængde fedt kan optages. I sjældne tilfælde er en tredje behandling nødvendig.

– Det er mange penge, patienterne skal lægge nu og her. Men på den anden side skal de ikke betale for at skifte implantater hvert tiende eller tyvende år. Denne metode varer resten af livet, så længe du ikke taber for meget vægt, siger Bo Jønsson. Fedtet, der bliver sprøjtet ind brysterne, forbrændes nemlig på samme måde som det sted på kroppen, hvor det er taget fra. Fedt på maven er det første, der forsvinder ved et vægttab, og vil derfor også forbrænde hurtigt, hvis det bliver sprøjtet ind i brysterne. Det kan derfor være en fordel at bruge fedt fra indersiden af lårene, som traditionelt er sværest at komme af med.

Er jeg tyk nok?

Metoden henvender sig selvsagt ikke til meget slanke piger, da de ikke har noget fedt at undvære. Modsat behøver du heller ikke være overvægtig for at være egnet til operationen.
– Det er meget svært at svare på, hvornår en patient er "tyk nok". Det kræver en forundersøgelse. Vi vurderer, om vi kan samle de cirka 800 ml fedt, der skal til, for at de to behandlinger kan lade sig gøre.

I begyndelsen var vi meget tilbageholdende, men i dag har vi også gode erfaringer med at udføre operationen på forholdsvist slanke kvinder, siger Bo Jønsson. Metoden med fedttransplantation er igennem ti år blevet brugt til at rette fuger og rynker i ansigtet, men er først

Til toppen af siden