Aleris-Hamlet Hospitaler scanner VM-stjernerne

DHF & Aleris-Hamlet Hospitaler

Dansk Håndbold Forbund og Danmarks største, landsdækkende privathospital, Aleris-Hamlet har indgået en aftale, der sørger for, at VM-stjernerne kan få hurtig og kompetent hjælp under slutrunden i december.

Skulle uheldet være ude for en af VM-spillerne fra de 24 deltagende nationer, stiller Aleris-Hamlet personale til rådighed for MR-scanning og røntgen på en af hospitalets fem afdelinger landet over i forbindelse med verdensmesterskaberne i Danmark. Med Aleris-Hamlet Hospitaler i fire byer i Jylland og to på Sjælland, er hjælpen tæt på ved akutte skader.

Nis Alstrup, adm. Direktør for Aleris-Hamlet Hospitaler, glæder sig over samarbejdet med Danmarks Håndbold Forbund.

"Selv om vi ikke håber, at det bliver aktuelt, er vi glade for, at Aleris-Hamlets idrætsspecialister kan være med til at sikre prompte udredning af skader under VM 2015," siger Nis Alstrup. Han fortsætter: "Vi har hospitaler med MR-scannere tæt på alle spillesteder, og vores speciallæger, der til daglig behandler både elitesportsudøvere og motionister, står standby til at tage imod uheldige spillere, så de kan få en hurtig afklaring på, hvor galt det står til."

Også hos Dansk Håndbold Forbund er der glæde over partnerskabet med Aleris-Hamlet Hospitaler. Direktør for DHF, Henrik M. Jacobsen, siger:

"Vi er på linje med Aleris-Hamlet i vores håb om, at ingen spillere bliver skadet under VM, men vi ved også, at håndbold er en kontaktsport, og derfor er risikoen også til stede. Derfor giver det ro i sindet, at eventuelle skadede spillere kan komme direkte ind til nogle af landets mest kompetente specialister inden for idrætsmedicin.


KONKURRENCE - Vind en landsholdstrøje

I anledning af VM-turneringen udlodder vi to landsholdstrøjer til det flotteste/sejeste/sjoveste håndboldbillede:

- Upload dit bedste håndboldbillede på Facebook eller på Instagram
- Skriv #alerisvmbold i billedteksten
- Og så deltager du i konkurrencen.

Vi udnævner to vindere den 23. december 2015.

Her er vinderne:

På Facebook vandt Marianne Og Bent Kjærside med dette billede.
Marianne og Bent vandt for det festlige gruppebillede, der emmer af godt humør og ægte holdånd.

På Instagram vandt Camilla (@cdelfs) med dette billede.
Camilla vandt, fordi billedet viser, hvordan et rigtig heppekor jubler.

Til toppen af siden