Aleris' støtter hjælpen til flygtninge

Aleris støtter Røde Kors' arbejde med flygtninge

Aleris donerer 200.000 kr. til Røde Kors' og Red Barnets arbejde med de flygtninge, der netop nu har stor brug for hjælp.

Aleris har besluttet at donere i alt SEK 200 000 (SEK) til Røde Kors og Red Barnet for at lindre lidelserne for den store gruppe af mennesker, der nu er fordrevet fra deres hjem.

Aleris' øverste ledelse besluttede fredag den 4. september at donere en ekstra støtte til samarbejdet med Røde Kors og Red Barnet  på i alt 200.000 kr. I Danmark sendes en donation på 50.000 kr. til Røde Kors, som Aleris-Hamlet i forvejen støtter.

Røde Kors' frivillige hjælper flygtningene med tøj, mad og hygiejnepakker. Det anslås af Røde Kors, at 59 millioner mennesker rundt om i verden er tvunget på flugt fra blodige krige, sult og naturens rasen. De har akut brug for beskyttelse og helt basal nødhjælp, så de kan overleve et liv på flugt.

Det er umuligt ikke at blive dybt berørt af de billeder af flygtninge, der netop nu kommer til Europa. Vi har alle et ansvar for at bidrage, så godt vi kan, for at lindre lidelserne for de millioner af mennesker, som flygter fra deres hjem; flygter fra krige og forfølgelser. Derfor donerer Aleris en ekstra støtte til Røde Kors' arbejde for flygtninge. Aleris har allerede et godt samarbejde med Røde Kors, hvor vi i Danmark støtter udbredelsen af førstehjælp, men i en situation som denne, må der en ekstra håndsrækning til.

Du kan også støtte Røde Kors' arbejde med at hjælpe flygtninge her.

Til toppen af siden