Størst tilfredshed med privathospitaler

Intet mindre end 96 % af de patienter, der sidste år var indlagt på Aleris-Hamlet via det udvidede frie sygehusvalg, var tilfredse med behandlingen.

Patienttilfredsheden er høj blandt patienter behandlet på Aleris-Hamlet Hospitaler. Det viser en ny, uvildig undersøgelse af patienternes oplevelser hos såvel de offentlige som de private hospitaler i hele landet.

Blandt de patienter, der i 2014 blev indlagt på Aleris-Hamlet via det udvidede frie valg eller gennem regionernes udbudsaftaler med private, svarede hele 72 %, at de i "meget høj grad" er tilfredse med behandlingen og 24 %, at de i "høj grad" er tilfredse. Gennemsnittet for patienter indlagt på et offentligt hospital, ligger til sammenligning kun på hhv. 52 % og 36 %  på det samme spørsmål.

Aleris-Hamlet scorer også højt i andre kategorier. 91 % af vores ambulante patienter vurderer at de i "meget høj grad" eller i "høj grad" er tilfredse med det samlede indtryk i LUP 2014.

Samtidig kan vi se, at 98,9% af vores patienter svarer ja til, at de har tillid til at deres helbredstilstand ville være forbedret efter deres indlæggelse.

Læs mere om LUP

Det er tredje gang, der gennemføres en LUP-undersøgelse på privathospitalerne, og undersøgelsen dækker patientoplevelser på en lang række områder, alt fra hvordan patienterne føler sig modtaget, over den mundtlige information de modtager, til hvor mange der oplever fejl.

Læs mere om LUP på Aleris-Hamlet

Til toppen af siden