Ny CFO i Aleris koncernen

Sara Jinnerot er udnævnt til økonomi- og finansdirektør (CFO) for Aleris koncernen.

Sara er civiløkonom og har haft ledende stillinger i indenfor regnskab og finansiering siden 1997. De sidste ti år har hun arbejdet i Scandinavian Airlines, hvor hendes stilling siden 2010 har været Vice President Group Accounting & Business Control.

- Vi ser frem til at få Sara ombord i Aleris, siger Liselott Kilaas, koncernchef for Aleris. Sara har en lang og bred erfaring inden for økonomispørgsmål, dokumenteret god ledererfaring. Hun har desuden været meget involveret i, og haft ansvar for, forandringsarbejde af kompleks karakter. Dette er erfaringer, som kan bidrage til vores fortsatte udvikling.

- For mig er det vigtigt at arbejde i en branche, der vokser og udvikles, og som er vigtig og værdifuld for samfund og mennesker. Som CFO i Aleris bliver jeg involveret i den meningsfulde opgave, det er at udvikle sundhed og social omsorg sammen med kompetente og engagerede kolleger, der ønsker at gøre en forskel. Jeg tror, at min erfaring fra SAS kan hjælpe Aleris med fremtidig udvikling, og jeg ser frem til at begynde hos Aleris i februar.

 

For yderligere information, kontakt venligst: Henry Kennedy, Kommunikation Aleris  +46 0706-827123

Til toppen af siden