Teres bliver en del Aleris-Hamlet

Den 2. november fusionerer Teres Hospitalerne med Aleris-Hamlet Hospitaler. Hermed samler vi vores mange kompetencer til gavn for vores patienter og samarbejdspartnere.

- Aleris har en vision om at være førstevalg inden for behandling og omsorg. Med opkøbet ønsker Aleris at være en fleksibel samarbejdspartner for det offentlige og bidrage med innovation, investeringer, idéudveksling og sund konkurrence på nuværende og fremtidige områder, slutter Nis Alstrup.

Med Teres med på holdet har Aleris-Hamlet Hospitaler nu omkring 700 medarbejdere fordelt på 8 privathospitaler rundt om i Danmark, og en omsætning på omtrent 600 millioner danske kroner. 

Det er første gang, at vi ser en privat sygehuskæde og fagmiljø af denne størrelse i Danmark. Tre Teres-klinikker i Sverige og femten i Norge bliver ligeledes en del af Aleris-koncernen. Hermed styrker Aleris sin position som en af Skandinaviens førende private sundheds- og omsorgsvirksomheder.

Et godt match

Både Teres og Aleris-Hamlet har et stærkt fokus på kvalitet, professionalisme og er kendt for at sætte patienten i centrum. Vores fælles kompetencer og værdier er din garanti for den bedste behandling tæt på dig.

Hvad betyder det for dig?

I første omgang indebærer sammenlægningen kun en omprofilering, og vores tilbud fortsætter som før på alle hospitalerne.

Fusionen påvirker derfor ikke dine aftalte undersøgelser og behandlinger. Du skal fortsat komme på det hospital, som du er tilknyttet. Her vil du møde det samme personlige behandlerteam som hidtil. De vil følge dig gennem hele dit behandlingsforløb. Vi harmoniserer vores priser, men du betaler selvfølgelig den pris, som er aftalt ved booking af din behandling.

Til toppen af siden