Smertekursus 2016

Smertekursus 2016

Aleris-Hamlet i Søborg afholder aftenkursus i smertebehandling gennem operationsforløbet d. 12. oktober 2016.

På grund af stor interesse er der lukket for tilmelding til smertekurset 2016!

Hvis du ønsker at komme på venteliste til smertekurset 2016, kontakt venligst Overlæge Carsten Tollund på e-mail: carsten.tollund@aleris-hamlet.dk

 

Effektiv perioperativ smertebehandling er en forudsætning for en optimal rehabilitering efter operation. Planlægning af en optimal behandling kræver viden om smertens mekanismer, virkning samt bivirkninger for den anvendte medicin og en god plan, hvis standarden ikke er tilstrækkelig. Det er nogle af de områder, som vi vil berøre på kurset.

Kurset henvender sig til kirurger, anæstesilæger og sygeplejersker, som varetager smertebehandling af operationspatienter.

En række spændende foredragsholdere vil sætte rammen for dagen, som afsluttes med en plenumdiskussion om praktisk smertebehandling i operationsforløbet.

Kurset er arrangeret af Aleris-Hamlets Anæstesiafdeling, og om baggrunden herfor siger overlæge i anæstesiologi Carsten Tollund: "Aleris-Hamlet vil meget gerne bidrage til den faglige udvikling inden for smertebehandling til operationspatienter. Med over 20 års erfaring i perioperativ optimering og med over 10.000 operationer årligt, mener vi, at vi har en viden og erfaring, som kan bruges af andre afdelinger".

"Aleris-Hamlet har gennem flere år haft forskningsaktiviteter på smertebehandlingsområdet, der kan understøtte den forskning og udvikling, som finder sted i det offentlige hospitalsvæsen på området, og som Danmark er internationalt anerkendt for. Med dette kursus ønsker vi at styrke samarbejdet med det offentlig inden for forskning, udvikling og uddannelse", fortsætter Carsten Tollund. 

Det bliver en spændende dag med faglig udveksling, og Aleris-Hamlet Søborg glæder sig til at se alle interessede. 

De udvalgte fordragsholdere er:

  • Overlæge Morten Troels Jenstrup
  • Professor Ismail Gögenur
  • Anæstesilæge Susanne Janum
  • Professor Lona Louring Christrup
  • Anæstesilæge Troels Haxholdt Lunn
  • Overlæge Carsten Tollund

Læs mere her 

Til toppen af siden