Team Tvilling til start ved Copenhagen Marathon

Team Tvilling ved CPH Maraton

Da Copenhagen Marathon løb af stablen søndag den 22. maj 2016, stillede Team Tvilling op med hele 32 handicapatleter med tilhørende frivillige løbere, herunder Aleris-medarbejder Charlotte Teolander.

Igen i år deltog Team Tvilling i Copenhagen Marathon og i år var det større end nogensinde. For med hele 32 handicapatleter og 86 frivillige løbere satte Team Tvilling ny verdensrekord. Aldrig før har så mange handicapatleter deltaget sammen i et løb.

Team Tvilling Gribskov

I Gribskov kommune har vores innovative Aleris-medarbejder Charlotte, der er ansat på botilbuddet Skipperstræde, været med til at starte en lokalafdeling af Team Tvilling op. Her har Charlotte i nu mange år, løbet sammen med handicapatleten og beboeren af Skipperstræde, Brian Larsen. Det efterhånden rutinerede makkerpar, var da også at finde i de københavnske gader den 22. maj 2016. Team Tvilling fra Gribskov stillede op med i alt seks ud af de 32 vogne.


Sammen med Charlottes søn, Tobias, der også er frivillig løber for Team Tvilling, skiftes de hver især til at løbe med Brian: "Når jeg ikke selv løber med Brian, så får jeg muligheden for at opleve glæden og udstrålingen fra alle Team Tvillings andre handicapatleter, og det er guld værd. Det handler ikke længere om at løbe hurtigt eller hvilket nummer man løber med, men om selve oplevelsen", fortæller Charlotte.

En stor familie

At være en del af Team Tvilling, føles for Charlotte som at være en del af én stor familie: Alle kender hinanden, og lige fra start til slut bliver man mødt af glade, stolte og grædende familier og venner, fortæller hun. Og dette slet ikke for at nævne den kæmpe jubel og begejstring blandt familie og venner, der breder sig, når Team Tvilling i samlet flok krydser målstregen.En stor familie


Charlotte, der beskriver dette års Copenhagen Marathon som det bedste maraton, hun nogensinde har løbet, bliver da også afsluttet med stor fest i fælles telt, fællesspisning og højt humør.

 

Se nedenfor flere billeder af Team Tvillings deltagelse ved Copenhagen Marathon:

Team Tvilling

 

 

 

 

 

 

 

Foto 1: Her ses Team Tvilling komme løbende i samlet flok

Team Tvilling

 

 

 

 

 

 

 

Foto 2: Her ses Charlotte, Tobias og Brian glade og tilfredse med deres velfortjente medaljer

Team Tvilling

 

 

 

 

 

 

 

Foto 3: Humøret var højt da Team Tvilling indtog Københavns gader

Team Tvilling

 

 

 

 

 

 

 

Foto 4: Her ses Team Tvilling endnu engang komme løbende i samlet flok

Til toppen af siden