Danmarks største Idrætsklinik i Parken

Danmarks største Idrætsklinik

Et halvt år efter Teres Hospitalerne blev opkøbt af Aleris-Hamlet Hospitaler, samles nu de bedste specialister indenfor sportsskader i Aleris-Hamlet Parken, der herved bliver Danmarks største Idrætsklinik.

Den 2. maj 2016 samler Aleris-Hamlet Øst alle dets kompetencer og specialister indenfor sportsskader i Danmarks største Idrætsklinik i Parken, hvor intet mindre end otte erfarne idrætskirurger får deres faste gang.

Hidtil har Aleris-Hamlet Hospitaler haft idrætskirurgi både i Søborg og Parken, men det giver rigtig god mening, at det nye kraftcenter indenfor sportsskader kommer til at ligge i Parken – Danmarks Nationalstadium, hvor Aleris-Hamlets speciallæge i ortopædkirurgi Morten Boesen også til daglig fungerer som FCKs holdlæge og hvor nye FCK spillere testes før køb.

I det nye Idrætscenter i Parken vil idrætsspecialisterne fra Aleris-Hamlet Søborg bl.a. komme til at arbejde sammen med speciallægerne, Klaus Bak og Frank Odgaard, der var med til at grundlægge det nu tidligere Parkens Privathospital.

"Med så mange erfarne specialister samlet under et tag, får vi en unik mulighed for at lave et "Center of Excellence" inden for idrætskirurgien, der kan tilbyde højt specialiseret behandling og forskning inden for alle områder af idrætskirurgien", siger hospitalsdirektør Trine Mottlau.

For at kunne rumme de mange patienter og læger har det været nødvendigt med en ombygning, så der blev plads til flere operationsstuer og opvågningspladser.

Alle er velkomne

Idrætsspecialisterne i Aleris-Hamlet Parken tilbyder hurtig undersøgelse og behandling af alle typer sports-, arbejds- og fritidsskader. Man behøver ikke være eliteidrætsudøver for at få hjælp af vores erfarne specialister.

Kontakt Aleris-Hamlet Parken

Aleris-Hamlet Parken
Øster Allé 42, 2. sal, 2100 København Ø
Telefon: 3544 1000

Til toppen af siden