Danmarks største plastikkirurgiske center åbner i Parken

Nordens største plastikkirurgiske Center åbner i Parken

Et halvt år efter Teres Hospitalerne blev opkøbt af Aleris-Hamlet Hospitaler, samles alle plastikkirurgiske og kosmetiske kræfter i Parken og åbner mandag 2. maj som Danmarks største plastikkirurgiske center.

Danmarks største center for kosmetisk plastikkirurgi åbner nu i hjertet af København. Hidtil har Aleris-Hamlet Hospitalers afdeling i Søborg været privathospitalets centrum for dette speciale, men fusionen med Teres Hospitalerne i november 2015 gav mulighed for at benytte de bynære lokaler. Derfor samles nu de plastikkirurgiske og kosmetiske aktiviteter i det tidligere Teres' lokaler i Parken.

– Vi er begejstrede for at kunne åbne Danmarks største plastikkirurgiske center med en central placering i København tæt på de interessante målgrupper. Ved at samle vores eksperter et sted styrker vi den faglige sparring og videndeling, hvilket sikrer vores patienter den bedste kvalitet og service i både de kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger, siger Trine Mottlau, hospitalschef på Aleris-Hamlet København.

De nyrenoverede lokaler kommer til at rumme syv plastikkirurger samt kosmetiske specialister til at varetage den store efterspørgsel på rynkebehandlinger med Botox og såkaldte fillers.

Vores samarbejdspartner Medex er også flyttet med, så du kan få effektiv før og efter hudplejebehandling med Medex Bio Science Cosmetics hos Aleris-Hamlet og opnå den optimale effekt af dine kosmetiske behandlinger. 

Størst efterspørgsel i København

En undersøgelse foretaget af Voxmeter understøtter Aleris-Hamlet Hospitalers investering i den nye klinik. Kvinder i hele landet blev spurgt, om de forventer at få foretaget en plastikkirurgisk operation eller en kosmetisk behandling i løbet af 2016. Hver sjette kvinde i Region Hovedstaden svarer enten, at de har konkrete planer om det, eller at de overvejer det. I resten af landet svarer kun én ud af ti det samme. Det giver derfor god mening for Aleris-Hamlet Hospitaler at imødekomme de mange kunder ved at etablere et "state-of-the-art" Plastikkirurgisk Center på Østerbro.

Til toppen af siden