Overtagelse af Hiort Lorenzen plejecenter: En historisk dag

Overtagelse af Hiort Lorenzen plejecenter: En historisk dag

"En historisk dag", var ordende fra Borgmester H.P. Geil, da han den 4. april 2016, overrakte den gyldne nøgle til Hiort Lorenzen plejecenter til Aleris Omsorg direktør, Miriam Toft.

Aleris Omsorg har fra den 1. april 2016 overtaget driften af Hiort Lorenzen plejecenter i Haderslev Kommune de næste fire år. Et overdådigt kagebord var dækket i fællessalen på Hiort Lorenzen Centret, da Miriam Toft fik overrakt den gyldne nøgle til plejecentret.

Kager på rad og række ventede på at blive fortæret, mens Miriam Toft talte til gæsterne, på en dag som Haderslev borgmester, H.P. Geil kalder en historisk dag. I talen lagde Miriam Toft heller ikke skjul på, at Aleris vil bestræbe sig på at gøre det så godt, at den kan fortsætte med at være plejehjemsaktør i Haderslev.

En glædens dag for Aleris Omsorg, der efter et stort ønske har formået at etablere sig i det sønderjyske. Overtagelsen vil dog ingen indflydelse have på den daglige gang på centret.
Der vil stadig være hjemmelavet mad til beboerne, hvor de nu 65 ansatte alle er gået med over til den nye ejer: Aleris har været flittig gæst her på centret. Folk er trygge ved overdragelsen. Alle 65 ansatte er gået med over til Aleris. Det var ellers noget af det, vi kunne have frygtet - at folk var søgt væk, fortæller centerleder Lena Schmidt.

Også samarbejdet med FOA i Haderslev er kommet godt fra start. Således udtaler Bent Holm Poulsen, formand for fagforbundet FOA i Sønderjylland: Det er en slags prøveballon for os, og indtil nu har vi haft et godt samarbejde. De er meget professionelle.

Til toppen af siden