Fysioterapeuter har gode vilkår hos Aleris

Miriam Toft, adm. direktør i Aleris Omsorg, slår fast, at fysioterapeuterne i Genoptræning Gribskov Aleris, har gode vilkår, som de er tilfredse med.

Når Tine Nielsen, regionsformand i fysioterapeuternes fagforening, d. 17. oktober 2017 i en artikel i Frederiksborg Amts Avis påstår, at Aleris dumper løn og vilkår for deres fysioterapeuter og efterlader dem stort set uden nogen former for rettigheder, afspejler det ikke virkeligheden for vores medarbejdere. 

Når man vinder en kontrakt, opsiges den offentlige overenskomst automatisk, da man ikke kan være på en offentlig overenskomst, når man er privat ansat. Vi har været i kontinuerlig dialog med Dansk Fysioterapeutforening, og resultatet er gode individuelle ordninger, som medarbejderne selv har haft stor indflydelse på, og som er tilpasset de vilkår, der har stor betydning for dem. 

En funktionærkontrakt sikrer medarbejderne gode arbejdsvilkår og rettigheder herunder årlig lønregulering, barsel og en pension, som modsvarer den offentlige overenskomst.

I modsætning til, hvad Tine Nielsen antyder i Frederiksborg Amts Avis, har der hele tiden været dialog og åbenhed om processen. Medarbejderne er blevet hørt og har fået indflydelse, og tillidsrepræsentanten har været involveret i hele processen. 

Vi har været i dialog med vores medarbejdere, om hvad gode vilkår er for dem, og vi er nået frem til kontrakter, som der er tilfredshed med, og som tilgodeser deres individuelle behov. 

Stor medarbejdertilfredshed i Genoptræning Gribskov

Aleris har en høj medarbejdertilfredshed, hvor medarbejderne trives, udviser stort engagement og høj faglig kvalitet. Medarbejderne værdsætter tilbuddet om kompetenceudvikling af høj kvalitet.

Vi oplever stor interesse i forbindelse med rekruttering og modtager løbende ansøgninger. Der er et sygefravær på kun 2,8% år til dato, hvilket ligeledes bekræfter os i, at vi har et godt og sundt arbejdsmiljø.

Resultatet er høj tilfredshed hos borgerne, hvor 98% af borgerne vil anbefale Gribskov Genoptræning Aleris til andre. Gribskov Kommune er ligeledes tilfredse med kvalitet og faglighed.

Aleris er en kvalitetsaktør. Vi har nogle dygtige medarbejdere i Aleris, og vi gør vores yderste for at sikre medarbejderne gode og trygge arbejdsvilkår. 

Med venlig hilsen 

Miriam Toft
Adm. direktør Aleris Omsorg

Til toppen af siden