Rigshospitalet på inspirationsbesøg i Søborg

Rigshospitalet på inspirationsbesøg i Søborg

Byggeriet af Det Nye Rigshospitals Nordfløj er i fuld gang og forventes åbnet i 2019. En del af byggeriet skal indeholde et stort nyt behandlingsafsnit, som både skal rumme indlagte og dagkirurgiske patienter.

En del af den gruppe fra Rigshospitalet, som skal medvirke til at indrette den nye behandlingsbygning var på besøg i Søborg d. 8/11-2017.

De besøgende var blandt meget andet interesserede i den fysiske indretning af hospitalet, vores håndtering af patientforløb, samarbejdet personalegrupperne imellem og logistikken bag operationsforløbene.

Det var en spændende formiddag, hvor der blev udvekslet en lang række erfaringer og viden og gruppen fra Rigshospitalet var meget imponerede over vores tilgang til patientforløb og husets indretning. Besøget understreger at vi kan lære meget af hinanden, hospitalerne imellem, men også at Aleris-Hamlet er et hospital som det offentlige sygehusvæsen kan blive inspireret af.

På billedet ses ledende oversygeplejerske Pernille Olsbro, Klinisk Sygeplejespecialist Lars Holm og Overlæge Annemarie Bondegaard Thomsen fra HovedOrtoCentret på Rigshospitalet samt Overlæge Carsten Tollund, Funktionschef Bente Høy og Funktionschef Heidi Melin fra Aleris-Hamlet i Søborg.

Til toppen af siden