Aleris-Hamlet Aarhus indvier nye lækre lokaler

Aarhus’ største privathospital har samlet alle aktiviteter under ét tag på Brendstrupgårdsvej i nye lækre rammer med blandt andet en eksklusiv kosmetisk klinik.

Når patienterne i Aarhus møder til operation og behandling på Aleris-Hamlet mandag d. 19. marts, kan de efter 8 måneders ombygning glæde sig over helt nye, indbydende faciliteter på Brendstrupgårdsvej i Aarhus N. Samtidig lukkes aktiviteterne på Tueager ned.

”Baggrunden for udvidelsen og ombygningen er, at vi har valgt at samle alle vores specialister under et tag, så vi sikrer et optimalt og smidigt behandlingsforløb for alle vores patienter, forklarer Marlene Jespersen, Hospitalschef på Aleris-Hamlet Aarhus.

Nye operationsstuer og opvågning

For at kunne rumme alle patienter på Brendstrupgårdsvej har der været behov for at bygge to ekstra topmoderne operationsstuer, så hospitalet nu har i alt 4 operationsstuer. Hertil kommer et nyt opvågningsafsnit med 9 pladser, hvor Aleris-Hamlets intensivsygeplejersker sørger for, at patienterne vågner op i trygge og sikre rammer efter deres operation.

”Det er vigtigt, at vores patienter føler sig velkomne og i trygge rammer, fra de træder ind af døren. Derfor har vi gjort meget ud af at indrette det nye, udvidede receptionsområde indbydende og roligt”, siger Marlene Jespersen.

Eksklusiv kosmetisk klinik slår dørene op

Interessen for at få visket alderstegnene ud og fjernet karsprængninger samt uønsket hårvækst er stigende hos aarhusianerne, og det har vi også kunnet mærke på Aleris-Hamlet Aarhus. Vores kosmetiske behandlere huserede tidligere på Tueager, men flytter nu ind i nye lære rammer i en eksklusiv kosmetisk klinik med egen indgang på 1. salen af Brendstrupgårdsvej.

Til toppen af siden