Aleris søger ikke om at blive fritvalgsleverandør i Aarhus

Aarhus Hjemmepleje

Aleris har pga. de aktuelle, udbudte priser valgt ikke at søge godkendelse i Aarhus som fritvalgsleverandør under godkendelsesmodellen, når kontrakten udløber d. 31. marts 2018.

Aleris Hjemmepleje har været fritvalgsleverandør i Aarhus Kommune i knap 3 år efter at have vundet udbuddet i 2015 sammen med to andre private leverandører - BR Service og Hjemmehjælpen A/S, der imidlertid er gået konkurs i henholdsvis 2016 og 2017.

Aleris Hjemmepleje har i hele kontraktperioden leveret pleje, omsorg og praktisk bistand til borgerne i Aarhus Kommune med fokus på kvalitet og kontinuitet for borgerne. I forbindelse med de to konkurser har Aleris Hjemmepleje udvist stor fleksibilitet og samarbejdsvilje og taget imod de 1.300 borgere, som pludselig stod uden leverandør.

Vil ikke gå på kompromis med kvaliteten

Aleris' kontrakt med Aarhus Kommune udløber d. 31. marts 2018. Aarhus Kommune har i den forbindelse opfordret Aleris til at søge godkendelse som fritvalgsleverandør under godkendelsesmodellen.

"Vi har efter grundige overvejelser måtte konstatere, at de aktuelle, udbudte priser i godkendelsesmodellen ikke er tilstrækkelige til at levere pleje og omsorg på et kvalitativt tilfredsstillende niveau og samtidig sikre en sund drift. Derfor søger Aleris ikke på nuværende tidspunkt godkendelse efter godkendelsesmodellen, forklarer Miriam Toft, adm. direktør Aleris Omsorg.

"Vi respekterer Aarhus Kommunes priser i godkendelsesmodellen, og vores valg om ikke at søge godkendelse som fritvalgsleverandør beror således på en beslutning om at handle med rettidig omhu, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten", fortsætter Miriam Toft.

Fortsætter som privat leverandør af hjemmepleje

Aleris bibeholder basen i Aarhus og vil fortsat servicere de 300 kunder, der i dag køber private tilkøbsydelser fra Aleris Hjemmepleje.

Aleris vil fra 1. april 2018 således forsat tilbyde kunderne i Aarhus muligheden for at købe private ydelser indenfor pleje, omsorg og praktisk bistand

Til toppen af siden