Besøg børnepsykologen hos Aleris-Hamlet Online

Når børn mistrives påvirker det hele familien og giver anledning til mange bekymringer. Derfor kan et forløb hos en børnepsykolog være en værdifuld hjælp, som kan få harmonien tilbage i hverdagen.

Børn reagerer til tider på måder, som umiddelbart kan være svære at forstå. De kan blive voldsomt vrede, angste eller isolere sig, og det kan være svært at vide, hvordan man som forældre tackler situationen mest hensigtsmæssigt.

Her kan det være en god idé at få professionel hjælp. En børnepsykolog kan hjælpe med at forstå de følelser, behov, mål og grunde, som ligger bag barnets adfærd og give råd og vejledning om, hvordan de daglige og særlige udfordringer i familielivet bliver nemmere at klare. Målet er, at barnet får genetableret en følelsesmæssig balance og en større følelse af selvstændighed og selvværd.

Landsdækkende netværk

Aleris-Hamlet har et landsdækkende net af dygtige psykologer herunder børnepsykologer, der alle er erfarne og autoriserede. Psykologen yder den hjælp, der passer til den enkelte familie. Hjælpen består af samtaler med forældrene og barnet evt. med leg og bevægelse ind over, samt støttesamtaler til hele familien. Formen aftales ved den første konsultation, som altid er med forældrene og tager afsæt i de konkrete behov.

Mulighed for diagnoseudredning

Er der er behov for yderligere støtte og evt. en diagnoseudredning fx ADHD, kan vores psykologer være behjælpelig med dette i samarbejde med Aleris-Hamlets psykiatere.

Det fleksible psykologforløb

Aleris-Hamlet tilbyder en kunderettet og fleksibel psykologhjælp,
der kan skræddersys til familien. Man kan frit vælge, om samtaleforløbet hos psykologen skal foregå:

  • Hos online-psykologen på smartphone, tablet eller computer
  • På et af Aleris-Hamlets hospitaler
  • Hos en privatpraktiserende psykolog i nærområdet

Psykologen kan kontaktes akut og direkte via vores onlineløsning, eller ved at rette henvendelse til vores psykologiske rådgivningscenter, som hjælper med at finde den rette psykolog til situationen.

Yderligere information

Kontakt vores chefpsykolog Annette Gaard for mere information og et skræddersyet tilbud på telefon 2619 6378 eller e-mail: Annette.Gaard@aleris-hamlet.dk.

Til toppen af siden