Beverly Hills-stjernekirurg besøger Danmark – introducerer banebrydende ansigtsløft

Dr. Chia Chi Kao fra Santa Monica i USA er plastikkirurg for de store filmstjerner og andre kendte. I uge 24 besøger han Aleris-Hamlet Hospitaler i København for at undervise danske kirurger i banebrydende ansigts- og brystløft uden synlige ar.

Det er tale om et decideret scoop, når den internationalt berømte plastikkirurg Dr. Chia Chi Kao, der har haft en række af verdens megakendisser under kniven, gæster Aleris-Hamlet Hospitaler i København for at undervise hospitalets plastikkirurger i forskellige avancerede teknikker inden for plastikkirurgi. Dr. Chia Chi Kao har selv udviklet en ny såkaldt Ponytail-teknik til at forynge ansigtet uden synlige ar foran øret og langs hårgrænsen. Operationen kombineres med fedttransplantation og laserbehandling, som forlænger holdbarheden af resultatet.

– Mit fokus er konstant på at udvikle nye og innovative teknikker, som forbedrer de kosmetiske resultater for mine klienter. Derfor har jeg indledt et samarbejde med Aleris-Hamlet Hospitaler i Danmark, der i samarbejde med Stemform blandt andet er førende inden for stamcelleforskningen, forklarer Dr. Chia Chi Kao, der har over 15 års erfaring med at give berømtheder og andre fra de fashionable adresser i Californien et nyt ydre.

Plastikkirurgerne Stig-Frederik Trojahn Kølle og Bo Jønsson fra Aleris-Hamlet Hospitaler er blandt dem, der skal undervises af den amerikanske plastikkirurg, og de to overlæger bliver de første i Danmark, der kan tilbyde fremtidens facelift og i øvrigt også brystløft uden synlige ar.

Ingen synlige ar

Et Ponytail Facelift er et teknisk svært kikkertindgreb, som foregår udelukkende via bittesmå snit i hårgrænsen. Det lidt pudsige navn er opstået, fordi huden i hele ansigtet strammes op, som hvis håret samles i en hestehale – i modsætning til et traditionelt facelift, der kun løfter den nedre del af ansigtet. Med Dr. Kao's teknik undgår man et "vindblæst" udtryk, fordi man ikke trækker og strækker huden horisontalt, men i stedet samler den opad mod den naturlige tyngdekraft.

En anden vigtig fordel ved denne skånsomme teknik er, at man ikke som ved et traditionelt facelift risikerer at skade den normale blod- og iltforsyning til hud og væv, men bevarer en ung og vital hud uden de ar, der følger med et facelift, som danske kvinder kender det i dag.

Et bedre resultat

Det komplicerede Ponytail Facelift tager op mod otte timer og kan i Santa Monica koste op til en million kroner.

– Plastikkirurgi i USA er en helt anden verden, og det er derfor ikke lige de priser, vi forventer at ende op med i Danmark, men alene indgrebets varighed og kompleksitet gør, at det bliver noget dyrere end et traditionelt facelift – til gengæld er resultatet også markant bedre, og det kommer til at sætte helt nye standarder for ansigts- og brystløft, pointerer Bo Jønsson.

Til toppen af siden