Det gode samarbejde med kommuner og FOA fortsætter

Miriam Toft

Salget af Aleris Omsorg ændrer ikke på de gode samarbejder, som Aleris Omsorg har i dag med kommuner, FOA og andre samarbejdspartnere. Transaktionen forudsætter godkendelse fra konkurrencemyndighederne i Sverige, Norge og Danmark.

Ambea er en tryg og langsigtet samfundsaktør, der med fokus på høj kvalitet, velkvalificerede medarbejdere og innovative velfærdsløsninger ønsker at hjælpe de danske kommuner med at løse de store udfordringer, som vores velfærdssamfund står overfor i fremtiden.

”Ambea deler Aleris’ høje fokus på kvalitet, kundetilfredshed samt et sundt og godt arbejdsmiljø. Med dette fælles grundsyn kan vi sammen med Ambea fortsat levere samme høje kvalitet og tilbyde attraktive arbejdspladser”, siger Miriam Toft, adm. direktør Aleris Omsorg.

”Vi har altid haft en god, åben og ærlig dialog med Aleris Omsorg, hvor problemer tages i opløbet. Aleris Omsorg er et firma, som vi kan stå inde for, og vi har tillid til, at det gode samarbejde fortsætter med Ambea ved roret”, siger Lene Lindberg, Afdelingsformand i FOA Nordsjælland.

Kendte ansigter skaber tryghed

At opnå succes i en omsorgsvirksomhed afhænger af dygtige medarbejdere, som hver dag giver omsorg, nærvær og tryghed til mennesker, som har brug for det.

Det er derfor vigtigt at understrege, at ejerskiftet ikke får indflydelse på den hjælp, som borgerne modtager fra Aleris Omsorg. Borgerne vil møde kendte medarbejdere, som leverer samme høje kvalitet som hidtil.

Til toppen af siden