Ny idrætsklinik på Aleris-Hamlet Aalborg

Velkommen til fodboldlandsholdets læge

Aleris-Hamlet Aalborg åbner ny Idrætsklinik, hvor vi bl.a. kan byde velkommen til idrætsmediciner Thøger Persson Krogh. Thøger har mere end 10 års erfaring med idrætsmedicin og er bedst kendt for sit arbejde med det danske kvinde- og herrefodboldlandshold gennem de seneste 10 år samt Team Danmark og OL-atleter.

Tværfagligt samarbejde

Med idrætsmedicin og Thøger Persson Krogh tilknyttet vores hospital i Aalborg kan vi skabe en helt unik Idrætsklinik, hvor tværfagligt samarbejde med hospitalets øvrige specialister inden for røntgen/scanning, ortopædkirurgi og fysioterapi giver de optimale rammer for en god kundeoplevelse. Vi tilbyder en individuelt tilpasset udredning og behandling af meget høj kvalitet. Alt foregår under samme tag, så du kun behøver at  komme et sted.

Fra motionisten til eliteidrætsudøveren

Thøger Persson Krogh er speciallæge i reumatologi, men har derudover subspecialiseret sig i idrætsmedicin. Han ser kunder i alle aldersgrupper (fra ca. 10 år), som har problemer og smerter fra bevægeapparatet opstået ved idrætsskader eller overbelastningsskader. Selv om han på grønsværen arbejder med elitesportsudøvere og professionelle sportsudøvere, så er det også relevant for motionister at blive set af en specialist i idrætsskader.

Til toppen af siden