Prøv Apopro – Danmarks online Apotek

Aleris-Hamlet har indgået samarbejder med Apopro - Danmarks online apotek, hvor du nemt og sikkert kan købe recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer.

Vi har nok alle prøvet ikke at nå på apoteket inden lukketid. Det er besværligt og irriterende. MEN det er slut nu. Som patient hos Aleris-Hamlet kan du fremover få recept- og håndkøbsmedicin samt andre apoteksvarer bragt fragtfrit lige til døren via Apopro – Danmarks første online Apotek.

Når du har oprettet en profil via NemID, kan du nemt finde din recept og bestille medicinen hurtigt og få den leveret fragfrit til døren næste dag. Derudover har du mulighed for farmaceutisk rådgivning om din medicin.

"Et samarbejde med Apopro er med til at give en unik service samt en enkel og tryg kundeoplevelse hos Aleris-Hamlet. Med Apopro kan vi tilbyde en smidig og nem overgang fra hospitalet til levering af apotekervarer", siger adm. direktør Nis Alstrup.

Klik her for at opnå dine Aleris-Hamlet fordele 

Du skal gå via dette link for at opnå fri fragt til døren.

Lyngby Svane Apoteket

Bor du i storkøbenhavn, kan du også fortsat benytte Aleris-Hamlets samarbejdspartner Lyngby Svane Apoteket, som har åbent i tidsrummet 6 - 24 alle dage 

Til toppen af siden