Relabee og Aleris Hamlet indgår samarbejde

Hvem hjælper og værdsætter de pårørende? Relabees ambition er at blive ”Guiden for pårørende”. Relabee sigter efter at udfylde behovet for bedre støtte, aflastning og anerkendelse af pårørende.

Vi arbejder dagligt på at understøtte muligheden for at forbedre pårørendes sundhed og livskvalitet.

Vores engagement er forankret i den erkendelse, at mange pårørende har brug for hjælp. Pårørende er ofte så fokuserede på ansvaret for at passe på andre, at de har for lidt tid eller tanker til sig selv.

Relabee anerkender og understøtter den afgørende rolle, som pårørende spiller i sundheds-økosystemet.

Vi vil gerne løfte i flok

Relabee kan ikke løfte opgaven alene og arbejder derfor med bæredygtige partnerskaber, hvor vi kan hjælpe hinanden. Aleris-Hamlet er en stærk og meget relevant partner, som har en stor berøringsflade med mange forskellige typer af pårørende og derved har en stor viden om de udfordringer, som pårørende står med i deres dagligdag.
Derfor vil Aleris Hamlet gerne være med til at udbrede services som Relabee til de mange pårørende som dagligt har deres gang på et af deres mange hospitaler, plejehjem, og botilbud. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have fokus på patienten, men det er i lige så høj grad betydningsfuldt at understøtte de pårørende, som i mange tilfælde oplever et stort pres.

Sidst men ikke mindst vil Aleris-Hamlet styrke Relabee ved at tilbyde relevante sundhedsservices på løsningen. Relabee bliver et løsningsunivers på de mange forskellige behov, der opstår, når man bliver patient eller pårørende. Nogle af disse behov er direkte relateret til deres eget helbred og forebyggelse af sygdom. Indenfor dette område kan netop Aleris-Hamlet bidrage med services på et højt fagligt niveau.

Samarbejdet med Aleris-Hamlet er et af de første indenfor branchen, og vi ser meget frem til de synergier, der vil opstå i det fremtidige samarbejde.

Sammen kan vi nå ud til alle danskere som på et tidspunkt i livet er pårørende til enten en syg, ældre eller handicappet, som har behov for ekstra omsorg.

Til toppen af siden