Tag lægen med på ferien

Har du brug for hurtig lægehjælp, kan du via Aleris-Hamlet Online app'en nemt komme i kontakt med en dansk vagtlæge på din smartphone, tablet eller pc.

Vi håber det ikke, men skulle I være så uheldige at blive syge på ferien, kan det være rart at have mulighed for at kontakte en dansk læge, som kan rådgive jer.  I undgår et besøg på en klinik i udlandet, hvor I ikke bare møder et nyt ansigt, men også andre behandlingsmetoder, ukendt medicin og et fremmed sprog. 

Download derfor Aleris-Hamlet Online app'en allerede inden I tager afsted, så kan I trygt tage ud på oplevelser.

Tryghed på ferien

Aleris-Hamlet Online er en app, hvor du via din smartphone, tablet eller PC kan ringe en privat lægevagt op på din smartphone, tablet eller pc uanset, om du er på ferie i udlandet eller hjemme i det danske sommerland.

Du kommer til at tale med en erfaren speciallæge i almen medicin, som kan give svar på bekymringer om symptomer, der ikke kræver fysisk undersøgelse.

Ud fra samtalen og videobilledet kan lægen vurdere, om sygdommen skal behandles – og om behandlingen skal iværksættes straks eller kan vente, indtil I kommer hjem fra ferie.

"Vores erfaringer viser, at op mod 70 pct. af alle henvendelser kan løses online med behandling eller rådgivning. Det kan for eksempel dreje sig om solskoldning, maveonde, influenza, hududslæt, øjenbetændelse, slag og skrammer. Patienten vil typisk have brug for at vide, om der er behov for behandling og hvilken medicin, han/hun skal købe på det lokale apotek. Andre gange rækker det med en beroligende snak. Mange ringer fx vedr. bekymringer om deres feberramte børn, og nogle kontakter os også for få en second opinion efter et besøg hos en læge i udlandet", fortæller Camilla Weber Fenst, speciallæge i almen medicin på Aleris-Hamlet.

Undgå venteværelser og lange ventetider

Udover til rejser, er app'en også rar at have ved hånden, hvis du eller børnene bliver syge om aftenen eller i weekenden eller hvis du bare ikke nåede forbi egen læge i en travl hverdag. Du sparer besværet, transporten og ungår ventetid. Den syge behøver ikke skulle ud af sengen, men bliver tilset på video i rolige omgivelser, hvor han/hun føler sig tryg.

Få medicinen bragt til døren

På appen findes også et onlineapotek, hvor kunder hos Aleris-Hamlet Online kan bestille håndkøbsmedicin, receptpligtig medicin og almindelige apoteksvarer, som bliver fragtet gratis til døren. 

Lidt praktik

Download app'en her og login med NemId.

Pris pr. online konsultation 299 kr., som betales online.

Aleris-Hamlet Online er åben på hverdage fra kl. 12 - 13 og fra kl. 16 til 22 samt i weekender og på helligdage kl. 9 til 17.

Læs mere om Aleris-Hamlet Online


Til toppen af siden