Psykologisk rådgivning tilpasset dig

Aleris-Hamlet Hospitaler tilbyder nu landsdækkende psykologrådgivning med mulighed for hurtig og effektiv psykologhjælp online i hjemmet, på hospitalet eller i en lokal klinik.

Når vi rammes af livets store og små udfordringer, kan det være en stor lettelse at få professionel hjælp til at håndtere de problemer, som er svære at overskue. 

Hurtig og effektiv psykologhjælp

Hvad enten det skyldes stress, angst, konflikt i familien, samarbejdsproblemer eller en decideret livskrise, kan Aleris-Hamlet tilbyde hurtig og effektiv psykologhjælp, når du har mest brug for det

Få psykologhjælp tilpasset dig

Vi har alle forskellige behov. Derfor har vi lavet et helt fleksibelt psykologtilbud, der kan skræddersys til dig. Du kan frit vælge, om samtaleforløbet skal foregå:

  • Hos online-psykologen på din smartphone, tablet eller computer. Du sidder hjemme i trygge rammer og kan nemt passe det ind i hverdagen.
  • På et af Aleris-Hamlets hospitaler
  • I psykologens egen praksis i dit nærområde

Læs mere om mulighederne for et skræddersyet forløb

Du får hurtigt kontakt til en erfaren og autoriseret psykolog, som vurderer, hvordan du bedst kan hjælpes. 

Kun erfarne, autoriserede psykologer

Psykologerne i Aleris-Hamlet er alle universitetsuddannede, autoriserede og har minimum 3 års erfaring med samtalebehandling. De tilrettelægger sammen med dig den behandling, der giver størst effekt for dig.

Aleris-Hamlet har bl.a. tilknyttet psykologer med erfaring inden for problemstillinger som krise, stress, angst, depression, samt traume- og smertebehandling. Vi har desuden specialister inden for sexologi, søvnproblemer, OCD og ADHD.

Læs her hvordan du kommer i gang

Til toppen af siden