Virksomhed hædret for Førstehjælpskoncept

Førstehjælpsprisen 2019

Virksomhedernes Førstehjælpspris 2019 gik til eventbureauet BDP og GVIDI, som tager hånd om mange krydstogtsgæster hvert år.

Arbejdspladserne spiller en vigtig rolle i udbredelsen af livreddende førstehjælp til danskerne. Ikke kun for at kunne redde en kollega i nød, men også som en del af et større samfundsansvar.

Derfor overrakte Aleris-Hamlet sammen med Røde Kors i dag Førstehjælpsprisen 2019 til en virksomhed, der har gjort en særlig indsats for at uddanne deres medarbejdere i førstehjælp.

I år blev vinderen BDP og GVIDI, som er et eventbureau for krydstogtsgæster.

I bedømmelsen blev der lagt vægt på, at BDP og GVIDI har indført et gennemarbejdet førstehjælpskoncept, der tager meget alvorligt, at deres ansatte herunder mere end 100 guider, har ansvaret for et stort antal mennesker, og hvor der er risiko for ulykker, når de færdes rundt i indre by med turisterne.

Deres koncept omfatter

  • 4 timers obligatorisk førstehjælpskursus for alle ansatte i BDP og guider i GVIDI 
  • Obligatorisk genopfriskning hvert 2. år, så alle er opdateret med den nyeste viden
  • At alle guider har downloaded 1-1-2 og hertestarter app’en, så de altid kan se, hvor den nærmeste hjertestarter befinder sig
  • Guider, der har gåture med turister, har et lille førstehjælpskit med sig. 
  • På busture er busserne en fuldt udstyret førstehjælpskuffert. 

"Aleris-Hamlet modtager selv ca. 150 krydstogtsgæster hvert år til behandling, og vi synes, at BDP og GVIDI er innovative i deres fokus på førstehjælp og sikkerhed inden for turisme og krydstogtbranchen, så vi kan passe godt på de gæster, som besøger Danmark", siger viceadm. dir. Michael Gram Kirkegaard.

Det er meget prisværdigt, at BDP og GVIDI tager dette ansvar for deres ansatte og de mange mennesker, de har i deres varetægt. Førstehjælpskonceptet er inspirerende, og vi håber, at mange arbejdspladser vil følge deres flotte eksempel. Vi ønsker BDP og GVIDI stort tillykke med prisen.

Til toppen af siden